EA er klar til Gamescom 2012

Skrevet af: Morten Skou - 15. juni 2012 - kl. 13:12
Del denne artikel:
2 0

I går kunne vi fortælle, at Microsoft har droppet den tyske spilmesse i år - heldigvis er Electronic Arts stadigvæk med på vognen.

Gamescom der bliver afholdt hvert år i Køln, er Europas største spilmesse, og selv om Microsoft altså har meldt fra, så er der stadigvæk mange andre udviklere der dukker op - EA er en af dem.

Electronic Arts lover blandt andet, at de vil have titler som FIFA 13, Medal of Honor Warfighter, Need for Speed: Most Wanted, Crysis 3 og SimCity med på messen - altså noget der ligner det samme setup som de viste frem i forbindelse med E3 i Los Angeles.

Gamescom er en af grundpillerne i vores industri. Messen er virkelig unik fordi den både tiltrækker presse og normale forbrugere til en fremvisning af årets hotteste underholdningstilbud, og vi ser frem til at være der igen i 2012.", udtaler Uwe Intat, Senior Vice President for EA European Publishing.

Gamescom foregår som altid til august, hvor dørene bliver åbnet den 15 for medlemmer af pressen, og fra den 16-19. for alle andre.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support