E3: Nyt Gears of War i støbeskeen

Skrevet af: Esge Winkel Lorenzen - 31. maj 2012 - kl. 21:57
Del denne artikel:
6 0

Det ser ud til Epic ikke har kunne holde sig i skindet, da et spilmagasin bekræfter at et sprit nyt Gears of War spil er på vej til at blive afsløret på mandag under E3 messen.

Selvom Epic Games tidligere har proklameret at Gears of War udelukkende var ment som en trilogi, har der været rygter i krogene om et fjerde spil på vej. Dette ser nu ud til at være en realitet, eftersom Game Informer har opsnappet information om den kommende mandags afsløringer.

Rygter er der nok af disse dage, og de siger da også at udvikleren People Can Fly (kendt fra Bulletstorm) har en finger med i spillet og at måske kunne blive et første persons skydespil, alt dette er dog på ren rygte basis.

Det nye Gears er også udset til at være en slags forhistorie til den nuværende trilogi.

I de skrevne bøger om spillet har Marcus forladt sin post for at redde sin far under slaget ved Ephyra. Han blev sat for en krigsret for fejhed og manglende adlydning af ordrer og blev straffes med 40 års fængsel i Jacinto Maximum Security Prison. Men kun fire år blev det til i fangeskab, før han blev løsladt af Dom for at kæmpe mod Locust.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support