E3: Nye detaljer om Halo 3 ODST

Skrevet af: Jesper Nielsen - 3. juni 2009 - kl. 00:30
Del denne artikel:
19 0

Bungie afslører for første gang, hvad vi kan forvente af deres Halo 3 ODST.

Bungie afslører for første gang, hvad vi kan forvente af deres Halo 3 ODST.

Bungie fremviste for nyligt, i detaljer, hvad vi kan forvente af deres spin-off af Halo 3: Halo 3 ODST.

Spillet vil kører på en opgraderet udgave af Halo 3 grafikmotoren, med et mere alvorligt, og nede på jorden udseende, i forhold til Halo 3's stærke farver.
ODST vil være et helt spil for sig selv, og der vil være mulighed for 4-player coop.

Selve historien handler om dette ODST hold, bestående af 4 soldater, som spilleren løbende vil skifte imellem via flashbacks, hvor spillet i sidste ende vil flette de fire historier sammen. Det betyder at du hovedsageligt vil spille alene, og skal bla. arbejder på sager, og løse "mysterier" ved at samle beviser, rundt omkring på banerne. Der vil selvfølig stadig være de store kampscenarier som vi kender dem fra Halo 3, hvilket vi også så ved fremvisningen. Men når man spiller alene, er det vigtigt at tænke taktisk, og bruge sit cover med omtanke, i forhold til Halo 3, som er mere ligepå og hårdt.

Da Cortana var Master Chiefs lille klokkeblomst, må vores venner i ODST undvære hende. I stedet har de deres "Super Intendent". Dette er en medhjælper som via telefoner og computere, vil kontake dig og give dig forskellige oplysninger, bla. omkring spor, eller steder du bør udforske.

Bungie har valgt at integrere spillets HUD display, mere i gamplayet. Et såkaldt Visor, hjælper med at give et naturligt lys i mørkeområder, og vil fremhæve fjender, samt objekter som er værd at kigge nærmere på. Tilmed vil en del af interfacet lyse op, når du nærmer dig dine mål.

Spillet vil foregå i en til dels åben verden. Der vil være checkpoints at følge, men som spiller vælger man selv hvor man har lyst til at udforske. Dette har betydet at Bungie har fjernet radaren, og skiftet den ud med et fuldt kort, til at orientere sig med.

Mulitplayermæssigt, vil ODST indeholde "Firefight". Det er et gamemode, som bedst kan sammenlignes med Gears of War 2's Horde, hvor bølger af fjender vælter ind på banen, og det er dig og dine 3 holdkammeraters opgave, at holde jer i live, og beskytte jeres base. Her vil de velkendte Skulls, også komme til, og ændre spillets regler, fra runde til runde.

Når ODST udkommer den 22 september, vil æsken indeholde 2 cd'er. Den ene med selve spillet, og den anden med en fuld udgave af Halo 3's multiplayerdel, sammen med alle mappacks, samt 3 nye baner: Heretic, Longshore, og Citadel. Udover alt dette vil pakken også indeholde adgang til mulitplayer betaen af Halo: Reach.

Nå ja. Pistolen fra Halo Combat Evolved vender tilbage!

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support