E3: Cliff Bleszinski fortæller om GoW: Judgment

Skrevet af: Jens Nørup - 7. juni 2012 - kl. 13:25
Del denne artikel:
2 0

Epic's designchef løfter sløret for detaljerne onkring multiplayer delen i den kommende udvidelse af Gears of War universet.

Det er først til næste år vi får lov til at prøve kræfter med forhistorien til krigen mod Locust horderne, når Gears of War: Judgment udkommer. Men til VG24/7 fortæller Designchef Cliff Bleszinski allerede nu lidt mere om hvilke forandringer der vil blive i spillets multiplayerdel og en af de store nyheder er introduktionen af klasser:

"... I tidligere udgaver af spillet, var den bedste måde at spille på; at rulle rundt, lave et wall-bounce og skyde folk i hovedet med din shotgun - og det er cool, det kan du stadig gøre. Men efterhånden som jeg bliver ældre, er mine reaktionstider ikke så gode som de 19-årige derude og jeg kunne godt tænke mig at bidrage til teambaserede spil på forskellige måder".

Så multiplayer som vi kender det i Gears of War findes stadig, men bliver peppet op med forskellige klasser. Udover den klassiske Gears soldat, vil der blandt andet blive mulighed for at spille som Engineer, Medic eller Sniper - noget der på nuværende tidspunkt lyder som formlen fra Battlefield.

People Can Fly studiet assisterer med udviklingen af Gears of War: Judgment, og designer Adrian Chmielarz, tilføjer at der er gjort store anstrengelser for at gøre det sjovt at spille de forskellige klasser: "I klassebaserede spil, spiller jeg aldrig som Medic. Jeg vil kun dræbe folk - men hvis alle vælger soldaten, vil du tabe til de hold der kan kombinere de forskellige strategier ... Og dét har været vores kritiske punkt - nyder du kampen eller tænker du ' Jeg har ikke lyst til at spille Medic, men jeg er nødt til det'. Vi forsøger at sikre os, at selvom du tvinges til at skifte til en anden klasse, er det stadig sjovt at spille ... det virker indtil nu - for første gang synes jeg det er sjovt at spille Medic".

Gears of War: Judgment er foreløbig sat til at udkomme en gang i 2013.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support