Duke Nukem gør comeback...igen

Skrevet af: Søren Davidsen - 4. august 2013 - kl. 21:37
Del denne artikel:
7 0

Ifølge Gearbox kan Interceptor Entertainment udgive deres remake af klassikeren Duke Nukem 3D, når de engang er færdige.

Før at Interceptor Entertainment gik igang med udviklingen af deres eget spil: "Rise of the Triad" var de i gang med et remake af Duke Nukem 3D, men udviklingen stoppede af ukendte årsager.

Interceptor Entertainment havde fået en ikke-kommerciel licens til spillet, men ifølge firmaet CEO Frederik Schreiber, så havde Gearbox skiftet mening omkring spillet for at få Duke Nukem Forever til at se bedre ud i forhold til Duke Nukem 3D remaket. Interceptor Entertainment valgte derfor at stoppe udviklingen af spillet, og det så ud til at det var lagt i graven for altid.

Nu ser det dog ud til at Gearbox har skiftet mening igen. De har nemlig meldt ud at Interceptor Entertainment kan udgive Duke Nukem Reloaded, når de har lyst og at Gearbox ret faktisk gerne ser det udgivet.

Vice præsidenten hos Gearbox har udtalt sig således:
We remain impressed by the passion and talent that the Duke Nukem fans at Interceptor Entertainment showed when developing their fan project, and were disappointed when the team announced their decision to discontinue work on it


Interceptor Entertainment er forresten en dansk spiludvikler med hovedsæde i Herning.

Så du gerne at Duke Nukem igen vågner op til dåd, eller skal have blive i graven?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support