Du har stemt og her er danske Press Plays næste spil

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. september 2015 - kl. 19:42
Del denne artikel:
3 4

Tilbage midt i august spurgte danske Press Play jer gamere, hvilket spil de skulle lave næste gang og nu er stemmerne blevet talt op.

Press Play har taget en lidt usædvanlig vej, i beslutningsprocessen omkring deres næste spil. Midt i august præsenterede de tre spilkoncepter og bad jer, om at vælge hvilket af de tre spil, de skulle begynde at arbejde på.

Det første spil var Project Karoo, som er et open world fysikbaseret multiplayerspil, hvor man kan bygge sine egne køretøjer, flyvemaskiner og meget andet.

Det andet spil var Project: Dwarka, et first-person co-op actionspil, som udspiller sig i en mørk fantasy-verden og det sidste var Project: Knoxville, et co-op actionspil, som udspiller sig i en slags gameshow og er inspireret af The Hunger Games og The Running Man.

Vinderen blev Project: Knoxville. De to andre spil, skulle være lagt på hylden, i hvert fald for nu.

Nu vil Press Play altså begynde udviklingen af spillet, som mere præcist udspiller sig som et grotesk fremtids-tv-show, hvor man side om side med andre spillere, skal rende rundt og lede efter våben og nedkæmpe fjender. Der skulle være et aspekt af utryghed i det, da båndet mellem dem man spiller sammen med, beskrives som skrøbeligt og at det let kan blive brudt. Hvordan det skal forstås, finder vi nok ud af senere.

Vi holder øje med Project: Knoxville og vender tilbage, efterhånden som Press Play slipper flere informationer ud om spillet.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.