Den originale Solid Snake snakker ud omkring Phantom Pain

Skrevet af: Ercan Ciftci - 29. marts 2016 - kl. 22:02
Del denne artikel:
3 1

Savnede du David Hayter i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain? Nu snakker han ud om hvad der skete.

Der var blandede meninger da man fandt ud af, at Kiefer Sutherland tog over for David Hayter som Naked Snake i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Mange troede at det var for at gøre plads til en ung Solid Snake, som skulle være en overraskelse for spillerne. Efter udgivelsen fandt man ud af, at der ikke var nogen spor af ham og Hideo Kojima har også været tavs hvad dette angår.

I et interview med GameInformer, har David Hayter snakket om hans manglende tilstedeværelse. Da han blev spurgt ind til hans forhold med Kojima, svarede han oversat: ”Jeg har ikke ligefrem kærlighed for Kojima, og jeg har ikke brug for at arbejde med ham igen.” Da han blev spurgt om han havde spillet det nye spil, svarede han: ”Det ville være 60 timers ydmygelse. Jeg har ikke spillet de sidste to spil i serien, da det ville gøre for ondt.”

Han snakkede også om hvordan Hideo Kojima tidligere har prøvet at få ham smidt ud af serien. Kojima har tilsyneladende prøvet at få Kurt Russel til at spille Naked Snake i Metal Gear Solid 3: Snake Eater, men han afslog, hvilket gjorde at David Hayter kom tilbage. Til Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots blev han tvunget til gå til audition igen, for at få rollen.

David Hayter nævner at Metal Gear Solid har været en stor del af hans liv, og at han til enhver tid ville hoppe tilbage i rollen som Snake, hvis han var ønsket.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.