Den første i kø til Call of Duty: Black Ops II

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. november 2012 - kl. 18:33
Del denne artikel:
16 0

Ja, spillet udkommer først i næste uge, men allerede nu har en dedikeret knøs startet en kø ude foran HMV i London. Det bliver nogle lange dage.

Der er ingen tvivl om, at Black Ops II er meget ventet af Call of Duty fans, men at lægge sig i kø en lille uge før spillet udkommer, er måske lige at presse den lidt.

Det mener den 19 årige Taylor Pelling åbenbart ikke, for onsdag aften klokken lidt over 17.00 slog han sit telt op uden foran HMV på Oxford Street i London, så han kunne være sikker på at få sit eksemplar af Black Ops II når det bliver udgivet natten til tirsdag i næste uge.

HMV tager sig godt af den unge Pelling, der bruger tiden på spille og se hans favorit tv-serier på hans tablet, da de giver morgenmad og forfriskninger i løbet af dagen og de lader ham bruge butikken til toiletbesøg og lignende.

Også Activision forkæler den unge mand, da de har foræret ham en Call of Duty goodiebag og lover, at han vil blive ekstra belønnet på lanceringsnatten for ”hans fantastiske engagement og dedikation”, som det lyder fra Activision.

For lige at rydde alle spekulationer af vejen, så er Mr. Pelling ikke Morten Skou under et dæknavn – han ville aldrig kunne udgive sig for en 19 årig.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support