Dead Space 3 detajler

Skrevet af: Esge Winkel Lorenzen - 12. maj 2012 - kl. 08:55
Del denne artikel:
10 0

Hvis IGN har ret, kan vi se frem til store ændringer på spillestilen, multiplayer og meget mere på det kommende horror rum eventyr, Dead Space 3. Vi bringer detaljerne her.

IGN har opsnappet en masse nyheder, godt nok er de rygte baseret, men IGN virker sikre i deres sag og at vi kommer til at se meget mere til disse ændringer på den kommende E3 messe.

Dead Space 3 vil komme med co-op mode for 2 spillere samtidigt. Det vil være en afspejling af single player kampagnen, dog med tilpassede ændringer på historien, der vil være samarbejds udfordringer blandt andet med telekinesis evnen, og der bliver mulighed for at dele ammunition og heale hinanden.

Dog vil der ikke være et genoplivnings system som vi kender det fra mange andre spil. Er der først en spiller der dør, skal man starte forfra, fra sidste checkpoint.

Våbenenes alternative affyring er mixet sammen og plasma cutteren skulle have et tryk lignende ”force gun” skub.
Isaac Clarke’s rustning er blevet mere fleksibel og man får mulighed for at gå ned på hug, kravle i dækning og endda lave rullefald mod næste dækning.

Telekinesis evnen er blevet mere avanceret og objekter kan nu ikke bare samles op, men også drejes rundt om sig selv, hvilket ligger kraftigt op til puslespils opgaver må man sige.

Planeten som spillet umiddlebart vil foregå på er dækket af is og giver anledning til nye fjender som kæmpe orme lignende boss monstre og soldater, udstyret med granater og rifler, der dog senere vender frygteligt tilbage som de gode gamle necromorphs.

Alt i alt en spændende omgang, der højst sandsynligt vil gøre Dead Space 3 til en lige så stor succes som dens forgængere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support