Dead Space 3 Awakened

Skrevet af: Esge Winkel Lorenzen - 7. marts 2013 - kl. 20:24
Del denne artikel:
3 0

Den første udvidelse til Dead Space 3 er døbt ”Awakened” og er en historie baseret kampagne som vi kan glæde os til allerede kommer tirsdag den 12 marts.

Awakened udvidelsen tilpasser sig ind i kampagnen og vores hovedpersoner skal ud til CMS Terra Nova tårnet, hvor en flok vilde kultister udfører nogle ubehagelige eksperimenter.

Producer Shereif Fattouh udtaler .”Denne udvidelse er mere skræmmende end hovedspillet, som heldigvis, passer med de krav vores community har spurgt efter. Vi har haft en vision for, hvad vi ønskede at gøre med vores DLC.”

"Dem der ikke syntes der var så meget rædsel, som de ville have ønsket (i Dead Space 3) kan få oplevelsen her og det er hele idéen med hvad vi planlægger at gøre med denne udvidelse, forsøge at skabe en uhyggelig, skræmmende atmosfære, som vi stadig mener er en stor del af Dead Space franchisen og har altid været en del af det."
.

Der lyder altså som om der er spændende nye udfordringer til den altid ukuelige hovedperson Isaac og han trofaste følgesvend John.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.