Damnation annonceret

Skrevet af: Jesper Thuesen - 6. marts 2008 - kl. 18:46
Del denne artikel:
6 0

Der er godt gang i dagens annonceringer, og næste nyhed er, at Codemasters planlægger at sende en ny shooter på markedet.

Der er godt gang i dagens annonceringer, og næste nyhed er, at Codemasters planlægger at sende en ny shooter på markedet.

Hvis man kunne tænke sig at krydre ildkampe med hæsblæsende akrobatik i bedste Daredevil stil, så er der godt nyt at hente. Codemasters har nemlig annonceret, at Blue Omega Entertainment p.t. er igang med at udvikle en ny shooter, som vil kombinere disse to ting.

Damnation hedder spillet, og udover intense skuddueller vil spillet byde på halsbrækkende manøvrer. Dette sker uanset om man er til fods eller tager rattet i ét af spillets køretøjer.

Spillet bliver markedsført under sloganet "shooter gone vertical" og vil indeholde inspiration fra amerikansk historie i såvel spillets udvalg af baner som spilfigurer og ifølge udviklerne får spilleren mulighed for at vælge sin helt egen rute i banerne, som efter sigende vil tage op til tre timer at komme igennem pr. stk. Og bliver man træt af det, så kommer spillet også med en komplet multiplayerdel.

Det forventes at Damnation, som udkommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC, vil være at finde på hylderne sent i 2008.

Se de første screens fra spillet herunder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support