Call of Duty: Black Ops 4 officielt fremvist

Skrevet af: Morten Skou - 17. maj 2018 - kl. 22:54
Del denne artikel:
2 3

Dette års udvikler af det næste Call of Duty, Treyarch og Activision, har her til aften på en livestream afsløret en lang række detaljer om det kommende Call of Duty: Black Ops 4. Se hele seks nye trailere her.

En af de ting ved Call of Duty: Black Ops 4 som uden tvivl vil splitte vandene er, at spillet ikke kommer til at indeholde nogen form for historiedel. Det vil dog være muligt at spille singleplayer i en række "trial" missioner og man vil kunne spille Zombies med bots.

Som mange rygter havde forudsagt, så kommer spillet også til at indeholde en Battle Royale spiltype, som kommer til at hedde Blackout. Battle Royale er gået hen og blevet meget populært, ikke mindst på grund af PlayerUnknowns Battlegrounds og Fortnite spillene - og nu vil Call of Duty altså også være med på den vogn.

Banerne til Blackout skulle være meget større end det som som vi kender fra de normale Call of Duty multiplayer baner, og der vil være en lang række køretøjer tilgængelig, eksempelvis helikoptere, både og biler.

Udover Battle Royal-delen, så vil spillet også indeholde den helt normale multiplayer som vi kender det, og eftersom Black Ops 4 fejrer 10 års fødselsdag for Zombie-spiltypen, så vil det indeholde den største zombiemode med tre forskellige baner fra dag et.

Call of Duty: Black Ops 4 udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 12. oktober.

Se alle trailersne fra afsløringen herunder:
Multiplayer reveal trailer

Call of Duty: Black Ops 4 - Power in Numbers trailer

Blackout trailer

Zombies - IX trailer

Zombies - Voyage of Despair trailer

Zombies - Blood of the Dead trailer
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support