Call of Duty: Advanced Warfare sælger godt i England

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. november 2014 - kl. 20:29
Del denne artikel:
0 0

Der er endnu ingen officielle salgstal på Call of Duty: Advanced Warfare, men de første indikationer fra England tyder på, at det sælger helt godt.

Der er endnu ingen officielle salgstal fra Call of Duty: Advanced Warfare, hvilket må betyder, at det ikke ligefrem har slået rekorder i løbet af de første 24 timer eller den første uge, for så skulle vi nok have hørt det fra Activisions PR-afdeling. Men det engelske Chart-Track, som monitorere salget af spilsoftware i England, bringer hver mandag deres salgslister fra den forgangne uge og den første uge for Call of Duty: Advanced Warfare i England ser ikke helt skidt ud.

Selv om der ikke er nogen direkte salgstal på listerne, oplyser Chart-Track, at Call of Duty: Advanced Warfare i løbet af den første uge på markedet, har solgt mere end hvad Destiny, Titanfall og Wolfenstein: The New Order gjorde - tilsammen. Faktisk har Advanced Warfare solgt 14% mere i løbet af den første uge, end disse spil altså gjorde tilsammen.

Chart-Track oplyser også, at Advanced Warfare solgte bedre end hvad Call of Duty: Ghosts gjorde i den første uge, men fordi at Ghosts udkom før Xbox One og PS4 udkom - og fordi Xbox versionen kom en uge forsinket, kan man ikke helt sammenligne disse tal.

Alt i alt ser det her i starten ud til, at Call of Duty: Advanced Warfare har gjort de negative forudsigelser til skamme, men det lange seje træk starter først nu og det er her at Advanced Warfare skal bevise, at det har skudt nyt liv ind i en ellers træt spilserie.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.