Brothers in Arms: Hells Highway udsættes *Opdateret*

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 29. juli 2008 - kl. 20:51
Del denne artikel:
13 0

Gearbox Software er ved at være færdige med deres nyeste Brothers in Arms spil, men det kommer til at tage lidt ekstra tid.

Gearbox Software er ved at være færdige med deres nyeste Brothers in Arms spil, men det kommer til at tage lidt ekstra tid.

Der uden tvivl mange Brothers in Arms fans som venter på seriens nyeste udspil, Hells Highway. Disse fans må dog lige vente lidt længere på den ellers planlagte august udgivelse, da Gearbox Software ikke regner med at være færdig med spillet i tide til at det kan udgives i august.

Randy Pitchford fra Gearbox Software udtaler at de med sikkerhed er færdig med spillet i august, men at det ser ud til at spillet først lander i butikkerne til september.

*Opdatering*

Ifølge de store butikskæder Amazon og Gamestop, så har spillet fået en fast dato. Spillet skulle lande den 23. september i USA og formegenligt i Europa omkring samme tid. Gamestops hjemmeside kan også afsløre en Limited Edition udgave af spillet der indeholder følgende:

-SGT Matt Baker Figur

-Det første hæfte af Brothers in Arms tegneserien

-Et kort over Operation: Market Garden


Det er også sandsynligt at vi ser spillet den 23. september da Operation Market Garden også tog sted imellem den 17. september, til den 25. september.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support