Assassin's Creed Rogue annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. august 2014 - kl. 23:09
Del denne artikel:
4 0

Ubisoft har annonceret Assassin's Creed Rogue, årets andet spil i Assassin's Creed serien og det sidste til Xbox 360. Første trailer her.

Assassin's Creed Rogue foregår i det 18. århundrede under Syvårskrigen og vil primært foregå i Nordamerika, men man vil ligeledes kunne udforske andre områder. I modsætning til de forrige spil, spiller man her ikke som snigmorder, men som en nyslået tempelridder, der som eks-snigmorder har fået til opgave, at jage og nedslagte sine gamle loge-kammerater.

Ubisoft fortæller endvidere, at man i Assassin's Creed Rogue igen vil kunne udkæmpe flådekampe, som det har været tilfældet i Assassin's Creed III og Black Flag.

Spillet her udvikles ikke hos Ubisoft i Montreal, som formentlig har travlt med Assassin's Creed Unity og Far Cry 4, men de har da en finger med i spillet, da det bliver udviklet hos Ubisoft Sofia, i samarbejde med Ubisoft Montreal og fem andre afdelinger, nemlig Ubisoft Singapore, Quebec, Chengdu, Milan og Bucharest.

Assassin's Creed Rogue vil blive det sidste spil på de gamle konsoller og det udkommer til Xbox 360 og Playstation 3 den 11. november, et par uge efter Assassin's Creed Unity rammer Xbox One og Playstation 4.

Se Assassin's Creed Rogue annonceringstraileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.