Aprilsnar 2008

Skrevet af: Dennis Haagensen - 1. april 2008 - kl. 12:12
Del denne artikel:
23 0

Det er som bekendt den 1. april i dag og verdens websites er sprunget med på spøgen. Vi har samlet de bedste indenfor spilverdenen.

Det er som bekendt den 1. april i dag og verdens websites er sprunget med på spøgen.
Vi har samlet de bedste indenfor spilverdenen.


World of Warcraft: Bard Hero Class
Blizzard, skaberen af MMORPG'en World of Warcraft, har annonceret den nye helteklasse "Bard". En kriger som, udstyret med en guitar af dimensioner, nedkæmper fjenderne gennem et Guitar Hero-lignende interface.

Se Aprilsnarren her

Never Gonna Give You Up
Webspil-sitet Kongregate har længe barslet med et online kortspil, kaldet Kongai, og lancerede det endelig i dag til deres forventningsfulde brugere.

Se Aprilsnarren her

1337-5P33K
Community-siden Xfire.com har i dagens anledning omskrevet hele deres website til såkaldt "Leetspeak".

Se Aprilsnarren her

Cat Silencer
Spiludvikleren Running With Scissors, kendt for blandt andet Postal-serien, har annonceret at indtil flere af våbnene brugt i Postal er under udvikling af det amerikanske militær. Det drejer sig blandt andet om den såkaldte "Cat Silencer", en sød lille missekat brugt som lyddæmper på diverse skydevåben.

World of Warcraft: The Molten Core
Endnu en "nyhed" fra Blizzard vidner om en kommende udgivelse til diverse konsoller: World of Warcraft: The Molten Core. Komplet med cellofan til at trække over fjernsynet for at forøge oplevelsen kommer World of Warcraft: The Molten Core i første omgang til Atari 2600.

Se Aprilsnarren her

Tauren Marine
En sammensmeltning af Blizzard's to store titler, World of Warcraft og Starcraft II, er det også blevet til. En Tauren Marine er annonceret til Starcraft II samt alle World of Warcraft-spilleres yndlingsoffer, Murlok'en.

Se Aprilsnarren her

Diablo Loot Piñata
I en tilsyneladende endeløs stribe af aprilsnarre fra Blizzard er også annonceret Diablo Loot Piñata. Og hvilken fest er komplet uden chancen for at genopleve tidligere tiders kampe mod Prime Evil med en kølle i hånden og bind for øjnene?

Se Aprilsnarren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support