4 udvidelsespakker på vej til Red Dead Redemption

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 8. juli 2010 - kl. 18:21
Del denne artikel:
20 0

Nye udvidelsespakker til Red Dead Redemption opdaterer både singleplayer og multiplayer-delen, og tilføjer... Zombier?

Nye udvidelsespakker til Red Dead Redemption opdaterer både singleplayer og multiplayer-delen, og tilføjer... Zombier?

Når man tænker på hvor stor en succes Red Dead Redemption har været, så kommer det ikke som nogen overraskelse, at Rockstar Games i dag har annonceret, at de udvider spillet - det var dog langt fra forudsigeligt, at det ville blive med hele 4 nye udvidelsespakker.

Den første af de fire nye udvidelser, kaldet Legends and Killers Pack, er sat til at udkomme i starten af august 2010. Den indeholder 9 nye spilbare kort til multiplayer-delen og 8 nye figurer, samt et nyt våben: Tomahawk'en, en lille økse som man kan kaste med. Denne kan benyttes i både single- og multiplayer. Derudover indeholder pakken også nye achievements, alt sammen for kun 800 Microsoft Points.

Pakke nummer 2 er blevet tildelt navnet Liars and Cheats Pack. Denne vil indeholde 2 nye multiplayer modes, hvoraf den ene er kaldet "Attack and Defend", mens den anden er baseret på racerløb med heste - og det vil selvfølgeligt være muligt at skyde medspillerene.
Det bliver også muligt at spille de minispillene Liars Dice og Poker i multiplayer, samt at der bliver åbnet for at spille med helte og skurke fra spillets singleplayer-del, samt 8 andre figurer, i multiplayer-delen. Derudover tilføjes der igen et nyt våben, kaldet "Explosive Rifle", som igen kan benyttes i både single- og multiplayer. Rockstar specificerede også at der igen ville være nye achievements at hente i denne her udvidelsespakke.
Liars and Cheats Pack er ikke dateret, men den er prissat til 800 Microsoft Points.

Den tredje pakke i rækken indeholder nye Gang Hideouts og Challenges, samt et system der gør det umuligt for spillere at blive ved med at dræbe andre, i multiplayer-moden "Free Roam". Rockstar har hverken annonceret pris eller dato på denne udvidelse, som er navngivet Free Roam Pack.

Sidst, men ikke mindst, har vi Undead Nightmare Pack, som indeholder et helt nyt singleplayer-eventyr, hvor spøgelsesbyer og kirkegårde vækkes til live. Der tilføjes også nye vilde dyr, 8 zombie-kostumer, som man kan bruge i multiplayer-delen, samt flere uannoncerede features. Der er endnu ikke sat nogen dato på denne sidste udvidelsespakke, men prisen er ligesom de to første fastsat til 800 Microsoft Points.

Hvis du ikke allerede ejer Red Dead Redemption, så kan du med fordel læse vores anmeldelse af spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support