35% foretrækker at købe deres spil digitalt

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 29. juni 2012 - kl. 16:11
Del denne artikel:
27 0

NPD Group har udsendt deres Online Gaming 2012 rapport, der afslører, at over en tredjedel af alle amerikanske spillere foretrækker at købe deres spil digitalt.

NPD Group har over en tre ugers periode spurgt knap 8.500 amerikanske spillere om, hvis et spil de gerne ville have, var til salg på samme tid, både som fysisk spil og som digital kopi, til samme pris, hvordan de så ville foretrække at købe deres spil.

35% af de adspurgte svarede, at de ville købe spillet digitalt, hvilket er en stigning på 10% i forhold til sidste år. Digital download har været standard på PC i flere år, men i løbet af de sidste par år, er konsollerne kommet godt med, med gode løsninger med gode spil, som f.eks. Xbox Live Marketplace.

NPD analytiker Liam Callahan siger om trenden: “Gamers are growing more comfortable in acquiring content online, as we saw the preference for digital increase ten percentage points from last year. The proliferation of free games on mobile devices has reduced the barrier of entry for online gaming to zero, fueling an increase in acquisition.”

Mon ikke at digital distribution af spil er kommet for at blive? Der vil nok ikke gå lang tid, før vi ser at digital distribution af spil vil overhale markedet for fysiske spil.

Hvad ville du gøre, hvis det spil du gerne ville have, var til salg både som fysisk kopi og digital kopi, til samme pris? Hvilken ville du vælge og hvorfor?

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.