Xboxlife forum

Skal vores Dream-Build-Play projekt være open source?

Forum til snak om XNA udvikling for KISS XL medlemmer.

Redaktør: XNA Crew

Skal vores Dream-Build-Play projekt være open source?

Indlægaf deldy » 17. jan 2007 11:48

Vi har muligheden for at bruge codeplex hvis vi går open source. Det giver os en masse dejlige værktøjer, som gør at man kan assigne opgaver, bugs og sådan til hinanden, samt alt muligt andet gøjl. Lave releases så sige at ved version 0.1 mangler der de her features og bugs.

Udover det, får vi server plads helt gratis, og en hjemmeside på codeplex hvor vi selv bestemmer det meste af indholdet.

Så skal vi gå open source, og bruge codeplex, eller skal vi holde vores source lukket, så ingen i konkurrencen ved hvad vi laver, eller?

BEMÆRK at vi selv bestemmer licensen, det skal hvis så bare være en som tillader at folk får vores source, og at de nok skal tvinge os til at frigive vores source til folk aligevel.
deldy
Niveau 4
 
Indlæg: 520


Indlægaf bakkers » 17. jan 2007 12:37

Det lyder til at være et smart system, men jeg er ikke så vild med at det så skal være open source nu når det er en konkurrence man deltager i. Men igen det er jo mere et, lad os lære noget om XNA projekt, så det er jo ikke fordi vi kan miste noget ved det.
Iphone udvikling, se mere på www.enora.dk
bakkers
Niveau 4
 
Indlæg: 398


Indlægaf deldy » 17. jan 2007 12:41

Du skal også huske at andre faktisk bryder licensen hvis de tager vores kode. Og hvis du ser på de andre konkurrencer som Microsoft laver, så bygger det tit på at det skal være open source, så communitiet får noget ud af det.
deldy
Niveau 4
 
Indlæg: 520


Indlægaf bakkers » 17. jan 2007 12:49

Ok, men hvis systemet virker og ingen andre har noget imod det så er jeg med på ideen, især da det lyder som et system der har alt hvad vi lige har brug for uden vi skal til at rode med egne server osv.. :)
Iphone udvikling, se mere på www.enora.dk
bakkers
Niveau 4
 
Indlæg: 398


Indlægaf deldy » 17. jan 2007 12:54

Hr. Lobster er med på den, så jeg har sendt en ansøgning til dem. Der vil nok lige få et par dage, før vi får projektet godkendt.
deldy
Niveau 4
 
Indlæg: 520


Indlægaf bakkers » 17. jan 2007 12:59

ok, lyder fint. Så må vi se når det er oppe.
Iphone udvikling, se mere på www.enora.dk
bakkers
Niveau 4
 
Indlæg: 398Tilbage til KISS XL - Generel snak

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster

cron