Xboxlife forum

Last Stand DLC og patch 1.6

Last Stand DLC og patch 1.6

Indlægaf WEZL_DK » 20. jan 2017 16:02

I går blev de første detaljer omkring patch 1.6 samt Last Stand DLC'en fremvist.

Her er VOD af streamet fra i går:Første artikel omkring den nye PVP mode:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32

Anden artikel omkring patch 1.6:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32Her er en liste over den kendte ændringer/infoer (alle disse kan ændre sig inden den endelige udgivelse, da de vil blive testet igennem PTS.). Dette er bare en oversigt liste, læs de 2 artikler for alle detaljer.

Diverse info

-Endnu ingen udgivelsesdato. Patch 1.6 og Last Stand kommer på samme tid. Patchen vil være gratis. Udkommer på samme tid på alle platforme.

-Der vil komme en PTS på PC. De har (endnu engang) forsøgt at få lavet en PTS på konsollerne, men det kan stadig ikke lade sige gøre, på grund af den lange behandlingstid fra Sony og Microsoft på nye patches.

-Patch 1.6 vil ændre en masse ting i PVP men Last Stand vil både have PVP og PVE indhold.

-Ingen gear score ændringer.

-Armor bliver fjernet som Major attributes.

-Store ændringer til Skill Power, der gør at man bliver nød til at spece ind i Electronics, hvis man vil have brugbare skills.

-Ændringer til flere skills. Sticky Bomb vil nu få en forsinket detonation, First Aid vil have længere cooldown.

-Named våben og gear bliver nu deres egen type af loot, og vil blive kaldet for Exotics. De vil få deres egen farve, så de er nemmere at genkende ved drops og i menuen.

-Alle våben vil, hvis de ikke allerede har det, få et unikt talent i 3. plads. F.eks. vil Tenebrae få talentet Lights Out, der resetter skill cooldown for dig og gruppemedlemmer der er tæt på dig. Disse taltenter ville ikke virke i et Alpha Bridge Build.

Der vil også være Exotic våben sets hvor man skal have 2 bestemte Exotic våben for at unlocke deres talent.

-Mange ændringer til Gear sets. Alpha Bridge 4 piece bonus vil nu kun overføre det 3. våben talent til det andet våben. Der vil også komme et nye set der hedder SEEKR, der vil omhandle body shots.

-Det vil nu koste en medkit at revive en anden spiller i Survival.

-Man kan nu reroll våben og gear uendeligt, og efter 5. gang vil prisen ikke stige længere.

-Ny in-game butik hvor der kan købes vanity items og emotes for rigtige penge.

PVP ændringer

-Udvidelse af Darkzone, med DZ 7-9. Dette vil gøre Darkzone næste 50% større, og den nye del vil have mange flere bygninger man kan gå ind i, flere undergrunds dele samt tage.

Selv om Darkzone bliver større vil der stadig kun være 24 spillere pr. instant. Dette skulle gerne hjælpe til at gøre det lidt nemmere for solo spillere og grupper som ikke er interesseret i PVP i DZ.

-Man kan nu fast travel fra en DZ entrance til en anden. Dog vil man miste det loot man har på sig. Dette skulle hjælpe til, at man nemt kan komme væk fra et område med rogues, og gøre det muligt at jagte rogues, så en manhunt ikke bare er et Benny Hill løb fra DZ 1 til 9.

-De nye landmarks i DZ 7-9 vil have waves af fjender.

-Når man clearer et landmark får man loot direkte. Dette skal altså ikke exstractes.

-Nyt DZ event der sker ca. en gang i timen. Omhandler The Cleaners og der vil være områder, hvor dit contamination filter ikke længere vil være nok til at overleve.

-Dedikeret PVP mode kaldet Last Stand. 8 vs 8, dog stadig med teams af 4 spillere. Vil foregå i DZ, men i sin egen instants. Der vil være NPC'er som kan dræbes for en currency, der kan bruges til tid tidsbegrænset buffs.

Man spillere i bestemte zoner i DZ. De forskellige maps er: DZ 1-3, DZ 4-6, DZ 7-8 og DZ 8-9. Der vil være 3 zoner man skal forsøge at kontroller og derved få point. En match kan være max 20 min. Efter en kamp er færdig vil man få en score og ud fra den vil du få gear og våben.

Vil have sin egen XP bar, der lige som Underground går fra 1-40. Endvidere vil der være kosmetiske items som der kan fås når man stiger i level.

De vil forsøge sig med en normalisering af gear og våben i denne PVP mode, så dem der går ind med et ikke min/max build også vil have en chance mod dem der har sådanne et build. Dette vil blive testet i PTS, så de kan finde frem til dem bedste metode for at gøre det mest fair.

-Leaderboards i DZ. Dog ikke for den nye PVP mode.

-Ændringer til hipfire (igen) der gerne skulle gøre det svære at bruge denne funktion.

-Man kan ikke lade når man sprinter.

-Medkits kan bruges til at fjerne nogen status effekter.

-Der vil komme en cooldown på 1 sekund på roll.

-De fjerner muligheden for grupper i solo PVP Survival.

PVE ændringer

-Nyt Incursion. En af de store Division streamere, Likebutter, har spillet dette Incursion, og har sagt det minder meget mere om et raid end de 3 andre Incursions.

-Ny sværhedsgrad på 3 missioner (Times Square, WarrenGate Power Plant and Napalm Production Site). Man vil i alle missioner kæmpe mod LMB, og de vil have anderledes AI og bedre udstyr.

Der vil være kosmetiske items der kun kan fås fra denne sværhedsgrad, samt en weekly mission, som giver en Exotic cache.

Det hele ser meget spændende ud, og synes personligt det alle er gode og nødvendige ændringer. Jeg er hoppet over på PC versionen af spillet, og vil derfor deltage i PTS, og vil forsøge at skrive om hvordan disse ændringer føles.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 747
By: Vojens

+1

Re: Last Stand DLC og patch 1.6

Indlægaf Phimosis » 20. jan 2017 20:04

Synes engang jeg læste at der vil komme missioner/raid, hvor der vil blive mulighed for mere end 4 spillere - er det kun mig der husker det?
Kommer til at spille en del Battlefield 1.
Phimosis
Niveau 6
 
Indlæg: 1373
By: Sunred Beach


Re: Last Stand DLC og patch 1.6

Indlægaf WEZL_DK » 20. jan 2017 22:39

Phimosis skrev:Synes engang jeg læste at der vil komme missioner/raid, hvor der vil blive mulighed for mere end 4 spillere - er det kun mig der husker det?


Det har kun været rygter, som var der mest lige før udgivelsen. Det skete ved at man i PC versionen, hvor man kan flytte rundt på UI og elementer i ens HUD, og hvis man valgte at flytte rundt med den del hvor ens team er, kom der ekstra pladser frem, der kunne pege på der vil komme 8 mands hold.

Jeg tror (og håber) på det aldrig kommer. Vi ser det nu med den nye PVP mode, hvor det er 8 mod 8, at det stadig kun er mulig at være 4 på et hold. Alt andet i spillet er med 4 mands team, og giver mest mening at fortsætte med det.
Plus et hold på 8 vil være fuldstændig ustoppelig med alle de skills de vil have til rådighed, og vil helt sikker gøre det til at helvede at balancere fjenderne.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 747
By: Vojens


Re: Last Stand DLC og patch 1.6

Indlægaf Phimosis » 24. jan 2017 05:52

Tror stadig det kunne være sjovt, men om man bliver umulig at stoppe ved jeg ikke, de kan jo bare smidt en halv missioner fjender ind ;)

Noget helt andet, de snakkede jo om at et sesson pass kun skulle holde et år, og man så skulle fornye tror spillet stadig kan bære det ? eller dør det så småt ?
Kommer til at spille en del Battlefield 1.
Phimosis
Niveau 6
 
Indlæg: 1373
By: Sunred BeachTilbage til The Division

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst