Xboxlife forum

PVE, BoO og Crafting Guide

PVE, BoO og Crafting Guide

Indlægaf WEZL_DK » 5. mar 2016 10:42

BEMÆRK!!! Denne guide er lavet ud fra de infomationer der var tilgængelige før release. Nu spillet er udkommet er der nogle ting der har ændret sig, og guiden vil selvfølgelig blive opdateret. På nuværende tidspunkt vil jeg dog fokusere på spillet, så jeg kan få alle detaljer med.

I denne tråd kan vi tale om PVE området, Base of Operations og Crafting.

De 3 andre guides kan findes her:

Våben guide: viewtopic.php?f=93&t=93428
Gear, Stats og Skills guide: viewtopic.php?f=93&t=93353
Dark Zone guide: viewtopic.php?f=93&t=93414


Kom gerne med ris og ros og sig hvis der er noget jeg skal forklarer bedre eller du har noget du vil tilføje. Alle info er fra officielle udtalelser fra udvikleren og fra Ubisoft, der hvor disse kunne findes. Ellers bygger det fra mine egne opdagelser i lukket og åben beta. Jeg vil holde det opdateret når der kommer nye informationer.


MAP

The Division forgår i New York og mere præcis i en del af Manhattan. Udviklerne Massive har gjort meget ud af at lave en næsen 1:1 digital version af det område af Manhattan vi får lov til at spille i. Bredden af kortet in-game er 2.8 km, hvor virkelighedens Manhattan er 3,2 km.

Denne video viser hvor mange detaljer fra den virkelige verden som Massive har fået med i spillet.
En anden god video er denne fra MarcoStyle, hvor i han måler kortet samt sætter det op imod kortet fra GTA 5 og Fallout 4.

HUB

Første gang man ankommer til Manhattan, vil man lande med helikopter i Camp Hudson. Dettet er en Hub, og et af to steder i PVE delen af kortet hvor man kan møde andre spillere, der ikke er en del af ens sqaud.

Udover Vendors og muligheder for at få Side Missions befinder der sig også en computer hvor det er muligt at lave Matchmaking til free roam i enten PVE eller PVP området.

Denne computer kan findes til højre for Gear Vendoren.

SAFEHOUSE

Safehouses er spredt ud over kortet og har en del fordele.

Når du har fundet og besøgt et Safehouse kan du bruge det som respawn sted samt til at fast travel til. Derudover er der en Restock, så man kan få fyldt op af patroner og medpacks, en Vendor og adgang til Player Stash.

Der er også et Situation Board som giver adgang til Side Missions og ligesom med Camp Hudson kan du i et Safehouse møder andre spillere og lave matchmaking til free roam.

BASE OF OPERATIONS

Den første mission efter man er landet i Camp Hudson er at finde frem til Base of Operations (BoO).

BoO er delt op i 3 forskellige områder; Medical Wing, Tech Wing og Security Wing.

Traditionelt vil man i et RPG opgradere sin karakter og blive bedre på den måde. The Division er lidt anderledes, da du i stedet opgradere din Base of Operations, og derved får adgang til Talents og Perks der gør ens karakter bedre. Endvidere til man få adgang til nye Skills når man har opgraderet en bestemt procentdel af en Wing.

Hver Wing har 10 opgraderinger og rækkefølgen man tager disse i er helt op til spilleren (dog er den første opgradering i hver Wing altid fast).

Opgraderinger bliver købt med Supplies og hver Wing har deres egen form for Supplies. Ved at spille historie missioner og side missioner får man adgang til flere Supplies.

Fordi man som spiller selv vælger sin prioritering af opgraderinger er BoO altid ens egen instance. Så selv om du er i et sqaud og i går igennem indgangen til BoO på samme tid, vil i blive loadet ind i jeres egen version af basen.

Vendors

Fra start af er der 3 vendors i BoO. Disse vil dog kun sælge våben og gear der vil være brugbar i starten af spillet. Men ved at opgradere bestemte dele af sine Wings kan man få adgang til flere og mere avanceret Vendors.

Security Wing opgraderinger vil give adgang til en Vendor der sælger avanceret våben og en der sælger kosmetiske ting. Endvidere kan man få en Vendor der vil sælge DZ Funds. Dog vides det ikke på nuværende tidspunkt, om det er Credits man kan bytte til DZ Funds eller om det er bestemte slags gear og våben.

Via Tech Wing kan man få adgang til en Vendor der kan skifte Stats på ens våben og gear.

Der befinder sig også en Reward Vendor i BoO. Her kan der findes rewards man har unlocket ved f.eks. at klarer bestemte mission. Det vil også være her man fra launch kan finde de gaver man får ved at have spillet alpha og de 2 betaer.

Side Missions

I BoO finder man også et Situation Board samt en NPC som begge giver adgang til side missioner.

Stash

Lige over for indgangen når man kommer ind BoO befinder der sig en stor sort kiste. Dette er ens Stash og her kan du gemme gear eller våben som du ikke vil bære rundt på. Endvidere er det også i denne kiste ens contaminated items fra DZ vil befinde sig efter man har extracted det ud af Dark Zone.

Der er plads til 30 ting i ens Stash og med en Perk fra Tech Wing kan den pladsen forøges til 40.

I The Division kan man have 4 karakterer på samme tid, og disse deler alle den samme Stash. Husk også at der er adgang til ens Stash via Safehouses.

Crafting Station

Der er crafting i The Division og en Crafting Station befinder sig i BoO. Læs nærmere om Crafting længere nede.

STORY MISSIONS

Hver Wing i Base of Operations har deres egen historie som udfolder sig i Story Missions og når disse er klaret vil der være en sidste mission som binder dem alle sammen.

Missioner kan spilles i 3 forskellige sværhedsgrader. Normal og Hard sværhedsgrad kan vælges med det samme man får adgang til en mission.

Challenge mode, den hårdeste sværhedsgrad, kan vælges når man har klaret alle historie missioner og har nået max level, som er level 30. Massive har selv beskrevet Challenge mode som ”Super super hard but worth it”, og en Ubisoft medarbejder har sagt han endnu ikke, har set en Challenge mode mission bliver gennemført af kun en spiller.

Dog vides det ikke på nuværende tid hvornår Challenge mode bliver tilgængelig i spillet. I den ”Year One Roadmap” video som Ubisoft sendte ud i går (d. 3. marts) var Challenge mode med på listen over features der kommer i løbet af det næste år, dog uden nogen tidsramme.

Matchmaking

Alle historie missioner har matchmaking. Matchmaking til en mission kan startes på 2 måder. Første gang du får adgang til en mission, vil der lige ude for mission start området være en menu. Denne menu kan bruges til både valg af sværhedsgrad, men også til at starte en matchmaking.

Efter du har gennemført missionen første gang kan du fortsat vælge matchmaking fra denne menu. Men det er nu også muligt at gøre det direkte fra ens map, lige meget hvor man befinder sig (dog ikke inde fra Dark Zone).
Dette gøres ved at gå ind i mappet og holde cursoren over en mission og derefter vælge matchmaking.

Det skal også nævnes at efter du har gennemført en mission, vil missions starten også kunne bruges som et fast travel punkt.

SIDE MISSIONS

Side Missions er mindre missioner, der kan fås fra flere forskellige områder. I Camp Hudson og Base of Operations er der et Situation Board der kan scannes for missioner samt en person der også giver side missioner.

Endvidere er der et Situation Board i hvert Safehouse.

CRAFTING

Bemærk: Vi havde ikke adgang til Crafting hverken i alpha eller de to betaer. Den første og eneste information vi har fået omkring denne del af spillet, kommer fra de presse events der blev holdt tilbage i midten af januar. Men jeg vil selvfølgelig holde det opdateret efter launch.

Crafting Parts

Crafting Parts kommer i de samme 5 kvaliteter/farver som vi kender det fra Gear, mods og våben. Grå (worn), grøn (standard), blå (specialized), lilla (superior) og gul (high end). For at crafte blå items skal du bruge blå Crafting Parts, lilla items kræver lille Parts osv.

Endvidere kommer de også i fem forskellige grupper:

Fabric – bliver brugt til at lave Gear og Gear Mods.

Electronics – bliver brugt til at lave Gear og Gear Mods

Weapon Parts – anvendes til våben og våben Mods.

Tools – anvendes til våben og våben Mods

Division Tech – bliver anvendt til alle slags Dark Zone blueprints

Indsamling

Indsamling af Crafting Parts kan ske på flere forskellige måder. Der er en chance for de dropper som loot fra dræbte fjender. Endvidere kan de findes i loot kister rundt omkring på mappet.

Der kan også findes butikker, byggepladser og lignende hvor der kan findes Crafting Parts. F.eks. ligger der tæt på Base of Operations en elektronik butik, hvor der kan findes Electronics og et autoværksted som indeholder Tools. Disse steder bliver markeret på ens map med en lys lilla farve, efter man har besøgt dem, og respawner deres loot hver 2. time.

Der findes også 3 Perks som giver adgang til henholdsvis Weapon Parts, Electronics og Fabric via Base of Operations. Disse kan indsamles en gang i timen.

Den sidste måde at få Crafting Parts på er ved at nedbryde våben, gear og mods man ikke vil bruge. Dette ødelægger den item man nedbryder, men giver så en af den slags Crafting Part der skal bruges for at lave den item. Endvidere har kvaliteten/farven af den item, man nedbryder også indvirkning på hvad man får.

Så nedbryder man et blåt våben får man enten en Weapon Part eller Tools i blå kvalitet.

Material Conversion

Man kan konvertere Crafting Parts til en højere kvalitet. Dette sker i en 5 til 1 konvertering. Så man kan bytte 5 grå Weapon Parts til 1 grøn Weapon Part, og 5 grøne til 1 blå osv.

Endvidere kan man, via en Perk i Tech Wing, konvertere Division Tech til en hvilken som hels anden Crafting Part.

Blueprints

For at kunne crafte skal man først finde Blueprints. Disse kan findes som loot eller fås for at gennemføre en historie eller side mission.

Der kan findes blueprins til alle slags item i spillet, på nær kosmetiske items. De kommer i de samme 5 kvaliteter/farver som vi nu kender godt.

At crafte en item har altid en form for tilfældighed i forhold hvilke stats der kommer på den item man laver.

Et eksempel herpå kan være et Blueprint på et par grønne Knee Pads:

Armor Rating – her vil der være et minimum og maksimum nummer. F.eks. 10-15. Så når man crafter disse Knee Pads vil Armor Rating kunne blive alt fra 10 til 15.

Primary Attributes – en grøn item kan kun få boost til en af de tre Primary Attributes. Men hvilken en af dem det bliver i dette tilfælde, og hvor mange point det bliver på, er helt tilfældig.

Major/Minor Attributes – da det er en grøn item vi crafter kan den kun få 1 Major Attribute, men hvilken en man får er tilfældig.

Crafting Parts – disse Knee Pads kræver 2 grønne Fabrics. Det koster ingen Credit at bruge et Blueprint, kun de Crafting Parts man bruger.

Resultatet i dette eksempel kan blive et par grønne Knee Pads med en Armor Rating på 12, et boost på 19 point til Firearms samt en Major Attributes der giver 3% Health tilbage efter hver kill.

Hvis man nu ikke er tilfreds med udfaldet af disse Knee Pads, kan man nedbryde dem og få en af sine 2 Fabrics tilbage. Herefter kan man prøve igen og se om man er mere heldig.
Blueprints bliver aldrig brugt op, så så længe man har Crafting Parts til det, kan man blive ved med at crafte, indtil man har det perfekte stykke gear.

Blueprints stiger ikke i level som du gør. Finder man et level 4 blueprint er det level 4 for altid.
Senest rettet af WEZL_DK 10. mar 2016 07:52, rettet i alt 1 gang.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 747
By: Vojens

+1

Re: PVE, BoO og Crafting Guide

Indlægaf Wizup » 5. mar 2016 15:00

Ja.....igen, en fantastisk guide. Glæder mig sku utrolig meget til at komme i gang på Tirsdag. Må nok ned og restocke diverse snacks og Redbulls til Tirsdag.
Wizup
Niveau 2
 
Indlæg: 196
By: København VTilbage til The Division

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst