Resident Evil 5 til XBOX360 *UPDATE*

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 20. juli 2005 - kl. 10:42
Del denne artikel:
7 0

En stor franchise fra Capcom rammer endelig Microsoft Xbox brand - den femte udgave i Resident Evil serien er netop på vej til XBOX360 og Playstation3 - billeder indenfor!

En stor franchise fra Capcom rammer endelig Microsoft Xbox brand - den femte udgave i Resident Evil serien er netop på vej til XBOX360 og Playstation3 - billeder indenfor!

Resident Evil 4 udkom eksklusivt til Nintendo Gamecube og udkommer senere til Sony Playstation2. Xbox ejere er blevet godt snydt, men nu får vi Resident Evil 5 sammen med Playstation3 ejerne.

Planen for Capcom er, at bruge den basiske kontrol fra Resident Evil 4 og kameraet bag skulderen.

Spillet bygges op som en ørken, men er det ikke. Det betyder at at titlen vil have ørken lignende elementer, som at stræbe efter en sindsyg og vild atmosfære.

En af hovedelementerne vil være at flygte fra nær-død situationer, og der vil både være lyse og mørke områder. Fjender vil også få mere karakter over sig og en bedre intelligens.

Produceren er Jun Takeuchi, dvs. at Clover Studio som stod bag 4'eren ikke står bag femte afsnit. Takeuchi har dog stået bag tidligere succeser som ResidentEvil 1/2, Onimusha 1/2 og Street Fighter II.

Udover Jun Takeuchi vender mange fra Resident Evil 1 holdet tilbage og det kan give en ledetråd til, hvem hovedpersonen i RE5 er - måske Chris Refield.

Se de første billeder her:
Resident Evil 5 billeder!

Du skal ikke regne med at titlen bliver en launchtitel for ifølge Jun tager sådan en titel 3-5 år at udvikle, men de vil sørge for fans ikke komme til at vente i lang tid.

Udover Resident Evil 5 får Xbox360 også Operation Darkness og et tidligere Gamecube spil kaldet Zookeeper.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support