Xbox Live lukker ned for forrige generation

Skrevet af: Thit Hansgaard - 5. februar 2010 - kl. 11:58
Del denne artikel:
31 0

Fra den 15. april er det slut med at spille online i de originale Xboxspil.

Fra den 15. april er det slut med at spille online i de originale Xboxspil.

Enhver der var med siden begyndelsen kan nok ikke undgå at føle et lille stik i hjertet, for nu er tiden kommet hvor Microsoft lukker for al online-aktivitet i de gamle spil.

Dette inkluderer både spil der afspilles direkte fra den gamle Xboxkonsol, samt de spil der er kompatible med Xbox 360 og spil hentet ned digitalt fra Xbox Originals.

Det var ikke nogen let beslutning for de ansvarlige, men det var et nødvendigt offer for at komme videre i udviklingen af konsollens online-service. ”For at nå vores ambitioner, er vi nødt til at lave ændringer der ikke er kompatible med de originale Xboxspil.” udtaler Microsoft. Man kan kun håbe at det betyder flere spændende tiltag i vente for Xbox Live.

Ifølge Major Nelsons seneste liste over online-aktiviteter på Xbox Live, er det spil som Star Wars: Battlefront 2 og Counter-Strike der er blandt de mest aktive, og derfor vil blive hårdest ramt af lukningen. Mange vil nok også komme til at savne muligheden for at spille Halo 2 på nettet, men må trøste sig med at de nyere Halo-spil som Halo 3 og ODST lever i bedste velgående.

Alle brugere som vil blive påvirket af ændringen, der træder i kraft den 15. april, vil blive kontaktet af Microsoft i løbet af det næste stykke tid.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support