Section 8: Prejudice annonceret til rørende lav pris

Skrevet af: Jakob Tofte - 16. december 2010 - kl. 10:17
Del denne artikel:
13 0

I går annoncerede TimeGate Studios, at efterfølgeren til deres succestitel fra sidste efterår vil blive markedsført elektronisk til billige penge.

Det er ingen joke! Section 8 Prejudice er annonceret til at udkomme elektronisk på Xbox Live Markedspladsen til 1200 Microsoft Points i løbet af første kvartal, 2011. Samtidig udkommer titlen også til download på pc samt i PS Store. Det er spændende nyt, idet man godt allerede kendte til efterfølgeren i grove træk, men dog ikke til denne lidt atypiske, men meget kærkomne markedsføringsplan.

Så skulle man mene, at der til gengæld er tale om en skrabet efterfølger, der ikke ville kunne bære fuld pris. Dette er dog ikke tilfældet. Spilverdenen har i hvert fald i gennem tiderne set væsentlig mere skrabede udgivelser til almindelig, høj listepris.

Section 8: Prejudice er et fuldt sci-fi spil i FPS-genren. Det vil levere en singleplayerkampagne på ca. fem timer, en robust onlinedel, som både indeholder konkurrencepræget spil, over en række forskellige kort, for op til 32 spillere, samt en co-op del for fire spillere.

"Vi har udfordret os selv til at se, hvor meget kvalitet og værdi, vi rent faktisk kan pakke ned i en digital download" siger Adel Chaveleh, administrerende direktør hos TimeGate Studios.

Han fortsætter: Vores mål er meget simpelt: Vi vil levere den bedste digitale oplevelse på markedet, både kvalitets- og indholdsmæssigt.

Udover den fulde spiloplevelse planlægger TimeGate grundig support efterfølgende, dette bevist med en markant plan for ekstramateriale.

Section 8: Prejudice udkommer som nævnt i første kvartal af 2011 til en pris på 1200 Microsoft Points.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support