Så er det slut for Bizarre Creations

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 15. februar 2011 - kl. 08:50
Del denne artikel:
18 0

Så er det endegyldigt forbi – på fredag er sidste arbejdsdag for medarbejderne hos Bizarre Creations.

Vi har den sidste tid fulgt Bizarre Creations og de problemer udvikleren fra Liverpool har været ud i – og det har ikke været rart at se på deres dødskamp, som man havde på fornemmelsen fra start var nyttesløs. Nu er det så endegyldigt slut, da udvikleren lukker og slukker på fredag.

Efter flere år i stalden hos både Sega og Microsoft, blev Bizarre Creations i september 2007 opkøbt af Activision. Det var dog ikke længe at den engelske udvikler fik lov til at leve hos Activision, da man i november sidste år meddelte, at de gik med planer om at lukke eller sælge udvikleren.

I midten af januar kunne Activision så meddele, at det ikke var lykkedes at finde en køber til Bizarre Creations og at man nu ikke så andre udveje, end at lukke studiet. Det sker så nu – på fredag er det endegyldigt slut.

Alt vi kan gøre nu er, at tænke tilbage på glimrende spil som Metropolis Street Racer, Project Gotham Racing, Blur og Geometry Wars – og så undre os lidt over, hvorfor det ikke er lykkedes for en udvikler med så meget kvalitet, at overleve.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support