Nye baner og musik klar til Worms

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 5. juli 2007 - kl. 15:46
Del denne artikel:
2 0

Major Nelson kunne i dag bekræfte, at nyt indhold står klar til Arcade titlen - Worms - som netop nu kan downloades. Overlord billeder kan ligeledes hentes ned.

Major Nelson kunne i dag bekræfte, at nyt indhold står klar til Arcade titlen - Worms - som netop nu kan downloades. Overlord billeder kan ligeledes hentes ned.

Worms har altid været elsket af mange, og der var jubel da ormene indtog Xbox 360. Team17 står bag og der bruges stadig energi på Arcade spillet.

Worms til Arcade kan hentes for 800 Microsoft Point, samtidig er der en masse indhold til rådighed ved siden af.

Team17 kunne for to måneder siden udgive tre nye baner, en lydbank, temaer og gamer pictures. I dag er nye baner og musik stykker røget op på Marketplace.

Først og fremmest har vi ' Retro Landscape: Manhattan' og 'Retro Landscape: Desert' der hver især koster 150 Microsoft Point.

Music Pack 2 er ligeledes at finde; den indeholder nye musik stykker - pakken er gratis.

Så har vi 'Theme Pack 3' der vil invadere din baggrund med orme til 150 Microsoft Point, hvis det er noget for dig. Til sidst vil du kunne hente 'Picture Pack 3' med nye billeder til dit gamercard for 100 Microsoft Point.

Er du vild med orme er det nu du skal smutte forbi Marketplace og opdaterer Worms med nye baner og musik.

Kigger vi over mod Overlord er der en Picture Pack med billeder af den bizarre verden af Overlord, der vil præge dit gamercard for 100 Microsoft Point. Til sidst er der et Overlord Theme, der vil klæde din baggrund.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support