EA får eksklusiv aftale!

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 10. januar 2005 - kl. 18:31
Del denne artikel:
12 0

Igen kommer det som et chok at EA nu har skaffet sig endnu en eksklusivitets aftale med et firma!

Igen kommer det som et chok at EA nu har skaffet sig endnu en eksklusivitets aftale med et firma!

Det er Arena Football League og Electronic Arts der har lavet en eksklusiv aftale, hvoraf EA skal have et AFL spil klar til starten af 2006 sæconen.

David Baker sagde følgende:
"Endnu engang, samarbejder vi med en industri leder som tror på AFL filosofi og dets voksende potientiale. Til den grad at EA hjælper med at gøre AFL stører, de deltager i den udvikling igennem den forhøjede værdi af fremtidige udvidede hold,"

"EA er spilindustriens guld standard. Diskuterende, intet er mere vigtigt end at nå de unge mænds demokrati som vi er så stærke i end video spil. For vores store fan, det her er beslægtet til et netværk-television aftale."

Det er en 4 årig eksklusivitets aftale og fra og med starten af 2005 sæconen vil EA samarbejde med AFL om media og retail marketing.

Dermed skal EA udvikle AFL spil, hvor det første bliver tilgængeligt fra og med starten af 2006 sæconen.

Larry Probst, Chairman og CEO af EA sagde følgende:
"Vi tror på at forhandlings modellen AFL har skabt vil give en ny football oplevelse for videospil fans, og skaffe EA med en ansporende til partneren med AFL til at udvide ligaen,"

"AFL er et unikt brand af football og vi har i sinde at give en unik football spille oplevelse fra alt industrien har set før. Vi er glade for at arbejde med ligaen under denne spændene voksende-periode for AFL."

Af samarbejdspartnere har AFL - Aaron's, ADT, Champs Sports, NBC, Nike, Spalding, Upper Deck, U.S. Army og nu Electronic Arts.

Så nu kan andre football orienterede udviklere heller ikke få adgang til AFL football - kun EA kan.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support