Black Ops 2 slår pre-order rekorden hos GameStop

16. oktober 2012 21:18 | Kommentarer (13) | Af

Man kan mene om Call of Duty serien hvad man vil – men den sælger som bare pokker. Black Ops 2 er nu det mest forudbestilte spil hos GameStop nogensinde.

Black Ops 2 har taget sin første rekord – og det er formentlig ikke den sidste. Præsidenten for GameStop, Tony Bartel, har i dag udtalt, at Call of Duty: Black Ops 2 er det mest forudbestilte i GameStops historie. Han forventer den største og mest omfattende lancering af et underholdningsprodukt, når Black Ops 2 bliver frigivet.

Den gamle rekord havde et andet Call of Duty spil, nemlig Modern Warfare 3, der i løbet af de første 24 timer spillet var på markedet, rundede 9,3 millioner solgte eksemplarer – det er nu disse tal, som GameStop forventer vil blive slået når Black Ops 2 udkommer.

Hvad med dig? Skal du også ned og stå i kø bag Morten Skou, når spillet rammer de danske butikker? Eller har du fået nok af Call of Duty?

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.


  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore