Første spil fra Team KISS XL klar

Skrevet af: Morten Skou - 19. januar 2007 - kl. 18:13
Del denne artikel:
30 0

I et par måneder har en gruppe brugere her på Xboxlife arbejdet hårdt på at færdiggøre deres første XNA spil. Fighting Planes er nu klar til både Windows og Xbox 360.

I et par måneder har en gruppe brugere her på Xboxlife arbejdet hårdt på at færdiggøre deres første XNA spil. Fighting Planes er nu klar til både Windows og Xbox 360.

Spillet Fighting Planes er et lille multiplayerspil for to personer, som i hvert sit fly skal nedskyde den anden i intense luftdueller. Fighting Planes er lavet af en håndfuld brugere, der alle har interesse i computerspilsproduktion, og derfor er gået sammen, og har dannet Team KISS XL. KISS for simple ideer med ”Keep It Simple Stupid” og XL for XboxLife.

Til produktionen er programmet XNA Game Studio Express fra Microsoft blevet brugt, og det har været en udfordring, da det først udkom samme tid som holdet blev dannet. Holddeltagerne kommer med vidt forskellige baggrunde, og har udnyttet hinandens evner til at komme gennem de mange udfordringer, der har været i forbindelse med produktionen. Erfaringerne fra denne produktion vil blive brugt i en kommende produktion, som allerede nu er på tegnebrættet.

Fighting Planes er udgivet i to versioner. En til Windows og en til Xbox 360.

Hvis du vil installere Xbox 360 versionen, så er det nødvendigt at være tilmeldt Developers Club, hvilket kræver et abonnement (koster penge). Du kan læse mere om proceduren her.

Du kan downloade Fighting Planes her:
http://kissxl.xboxlife.dk

Screenshots:
Se screenshots fra spillet her

Hvis du har problemer med installationen af spillet, så spørg i denne forumtråd.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support