Xboxlife forum

Intet billed ved brug af receiver.

Snak om alt der har med Mediacenter, Tversity, Transcode360, DivX, Xvid og lignende at gøre.

Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf dbbuu » 3. feb 2013 16:58

Hej.
Har fået et lille problem med min receiver.
Når jeg f.eks tilslutter min xbox med HDMI kabel til receiveren, og et HDMI kabel fra fjernsynter til receiveren, så kommer der ikke noget billed frem på fjernsynet, men kun lyd ud af højtalerne.
Har prøvet at tilslutte xboxen direkte til fjernsynet, og så er der ingen problemer.
Har også prøvet med min Ps3, og det samme problem opstår ved den.
Har prøvet at bytte rundt på de forskellige HDMI kabler, men der er igen forskel.
Håber der er nogle der måske ved, hvad det kunne være
Det er sådan en her, hvis det kan hjælpe
http://www.elgiganten.dk/product/tv-rad ... aler/forst
arker-og-afspillere/STRDH520/sony-7-1-3d-receiver-str-dh520
Prøvede at tilslutte min bærbar, og så kun få den til at vise et billed på fjernsynet, istedet for at duplikerer billedet, da den viser at der er tilsluttet en ekstra skærm, men fik bare to blanke skærme istedet.
Det mærkeligt da lyden går fint igennem.
Har taget nogle billeder, for at vise hvordan det et tilsluttet.
http://imageshack.us/photo/my-images/600/imag0339m.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... 338xi.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 337ko.jpg/

/dbbuu
[URL=https://www.playfire.com/dbbuu][IMG]http://gamercards.playfire.com/_/xbox/455056/0/default.png[/IMG][/URL][URL=https://www.playfire.com/]Xbox Gamercards[/URL]
If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.
dbbuu
Niveau 7
 
Indlæg: 2041
By: Herning


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Jakabov » 3. feb 2013 17:13

Ingen problemer her, har samme receiver og vælger bare den rigtige HDMI-kanal, i mit tilfælde nr. 1 (nr. 2 hos dig). Har du prøvet at skifte på input-hjulet? Har prøvet noget lignende, her var jeg kommet til at trykke på en forkert knap og her drejede jeg på input og så var der billede igen.
Billede
Jakabov
Niveau 7
 
Indlæg: 4917
By: Vodskov


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Major Oblivious » 3. feb 2013 17:22

det ser også ud som om at et af dine højtalerkabler er ved at falde ud af recieveren..
Major Oblivious
Niveau 7
 
Indlæg: 5219


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Rechain » 3. feb 2013 18:32

Har du tjekket indstillingerne på receiveren, for de forskellige inputs? Det skulle jeg selv ved min Onkyo nemlig da jeg skulle få det til at funke xD

/Rechain
Billede
Rechain
Niveau 9
 
Indlæg: 12684
By: Kastrup


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Cowrider » 3. feb 2013 18:44

ja. prøv at kigge på indstilinger på den kanal port din xbox sidder til i receiveren.. på min kan jeg når den bare sidder til fjernsynet skifte mange forskellige ting alt fra hvilken slags lyd til forskellige hdmi porte så prøv at gi den et kig :)
Cowrider
Niveau 7
 
Indlæg: 4482
By: Hedehusene


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf dbbuu » 3. feb 2013 18:45

Hvis ikke den stod på den rigtige input, så ville der jo ikke komme lyd :)
Men jo har tjekket, at den står på den rigtige.
Har endda nulstillet receiveren, men det hjælper lige lidt :(
[URL=https://www.playfire.com/dbbuu][IMG]http://gamercards.playfire.com/_/xbox/455056/0/default.png[/IMG][/URL][URL=https://www.playfire.com/]Xbox Gamercards[/URL]
If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.
dbbuu
Niveau 7
 
Indlæg: 2041
By: Herning


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Cowrider » 3. feb 2013 18:48

dbbuu skrev:Hvis ikke den stod på den rigtige input, så ville der jo ikke komme lyd :)
Men jo har tjekket, at den står på den rigtige.
Har endda nulstillet receiveren, men det hjælper lige lidt :(


min fejl, tænkte du kørte lyden med coxial kabel.. (gør jeg nemlig)

og du havede lavet en cleaning? af receiveren?
virker mærkelig den ikke smider noget billed men godt smider lyden

ja de skriver ikke så meget om det i deres manuel på modellen der skriver de dette:

Der vises ikke billed på TVét
- Vælg den relevante indgang med input knapperne.
- Indstil dit TV til den relevante input tilstand.
- Hold lydudstyret væk fra TVèt
- Tilknyt HDMI- og COMPONENT VIDEO-indgangsstikkene korrelt.
- Kontroller, at kablerne er korrekt og forsvarligt tilsluttet udstyret.
- Afhængigt af afspilningsudstyret kan det være nædvendigt at opsætte udstyret ydeliger, oplysninger findes i den betjeningsvejledning, der følger med udstyret.
- Sørg for at brugr et High Speed HDMI-Kabel, når du ser billeder eller lytter til lyd, isæt ved 1080p-, Deep Colour (Deep Colour)- eller 3D-transmission
Cowrider
Niveau 7
 
Indlæg: 4482
By: Hedehusene


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf dbbuu » 4. feb 2013 11:05

Hvordan laver man en cleaning?
[URL=https://www.playfire.com/dbbuu][IMG]http://gamercards.playfire.com/_/xbox/455056/0/default.png[/IMG][/URL][URL=https://www.playfire.com/]Xbox Gamercards[/URL]
If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.
dbbuu
Niveau 7
 
Indlæg: 2041
By: Herning


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Cowrider » 4. feb 2013 13:13

Før receiversen anvendes første gang, skal den initialiseres ved udførelsen af den fælgende procedure. Denne procedure kan også bruges ti lat nulstille til standardindstillingerne. Sørg for at bruge knapperne på receiveren til at foretage denne handling.

På billed nede under kan du se I/O knappen du skal bruge...


Billede


1:
Tryk på I/0 for at slukke receiveren


2:
Hold I/O nede i 5 sekunder.
"Clearing" vises på displaypanelet et stykke tid hvorefter "CLEARED" vises.
ændringer eller justeringer af indstillingernes stilles nu tilbage til standardindstillingerne.
Cowrider
Niveau 7
 
Indlæg: 4482
By: Hedehusene


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf dbbuu » 4. feb 2013 16:36

Ahh tak :)
Jo det havde jeg gjort, men det virkede ikke.
[URL=https://www.playfire.com/dbbuu][IMG]http://gamercards.playfire.com/_/xbox/455056/0/default.png[/IMG][/URL][URL=https://www.playfire.com/]Xbox Gamercards[/URL]
If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.
dbbuu
Niveau 7
 
Indlæg: 2041
By: Herning


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Cowrider » 4. feb 2013 18:32

Hvis det ikke virker så ved jeg godt nok ikke :)
Måske der er en fejl på den..
Cowrider
Niveau 7
 
Indlæg: 4482
By: Hedehusene


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf dbbuu » 5. feb 2013 11:16

Øv :(
Så er det vel Sony jeg skal have fat i? Elgiganten hvor jeg har købt den, har vel ikke noget med det at gøre?
[URL=https://www.playfire.com/dbbuu][IMG]http://gamercards.playfire.com/_/xbox/455056/0/default.png[/IMG][/URL][URL=https://www.playfire.com/]Xbox Gamercards[/URL]
If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.
dbbuu
Niveau 7
 
Indlæg: 2041
By: Herning


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Cowrider » 5. feb 2013 11:33

Hvis Sony måske har en "hjælpelinje" kan du prøve der og sige den ikke virker, og så fortæl du har prøvet de forskellige ting. og så kan det være de siger tag ned og byt den...

ellers tag ned elgiganten og sig du har problemer med den.. :)
Cowrider
Niveau 7
 
Indlæg: 4482
By: Hedehusene


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf Cowrider » 7. feb 2013 11:13

har du fundet ud af noget? :D
Cowrider
Niveau 7
 
Indlæg: 4482
By: Hedehusene


Re: Intet billed ved brug af receiver.

Indlægaf blazingnsane » 7. feb 2013 12:45

Det kan også være opløsningen som din reciever sender videre der ikke understøttes, og der derved ikke kommer billede på.
Billede
blazingnsane
Niveau 2
 
Indlæg: 163



Tilbage til Mediacenter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst