Viva Pinata

Anmeldt af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 1. december 2006 - kl. 23:05
Del denne artikel:
32 0

Lav over 60 forskellige dyr, navngiv dem alle efter noget slik og slip dem løs i en have. Festen slutter aldrig, når man er sammen med Pinatas.

Lav over 60 forskellige dyr, navngiv dem alle efter noget slik og slip dem løs i en have. Festen slutter aldrig, når man er sammen med Pinatas, og i Rares seneste udspil, Viva Pinata, skal man selv skabe et fællesskab, som kan lokke de mange forskellige Pinatas til ens have.

Gameplay
Viva Pinata er Rares seneste udspil og er baseret på tv-børneserien af samme navn. Viva Pinata handler i korte træk om, at man har en have, som man skal lave om til det ultimative paradis, som kan lokke de mange forskellige Pinatas til at flytte ind. Til den mission har du nogle medhjælpere, som altid er frisk på at give dig et råd eller to.

Udadtil kan Viva Pinata virke som et spil, der kun henvender sig til de yngste, men spillets gameplay er faktisk mere henvendt til den lidt ældre generation. Du skal i spillet bygge dig en have, som vil lokke de mange Pinatas til, men desværre er det sådan, at det stykke land, du starter ud med, er gammelt og udpint, og du skal nu med spade og græsfrø opbygge dig en ny have.

Overall
Rare er tilbage i topform efter sidste års lettere skuffende Perfect Dark Zero og det ekstremt lineære Kameo: Elements of Power. Til trods for, at spillet har mindre tekniske fejl, så er spillet netop en original og ekstremt sjov oplevelse, som de fleste kendetegner med Rare. Alle barnlige sjæle og andre folk, som kan lide spil, hvor man skal passe ting, vil falde pladask for Viva Pinata.

Viva Pinata kan godt virke som endnu et spil, som skal malke en tv-serie, men Viva Pinata er bare en dejlig oplevelse, som man ikke skal snyde sig for, da det er den nok mest originale titel, der er set til Xbox 360 til dato. Viva Pinata er til dagens ende den titel, som beviser, hvorfor Rare er blandt den absolutte topklasse af udviklere over hele kloden, og en titel som alle uanset alder kan nyde.
Fakta
Viva Pinata

Viva Pinata

PlatformXbox 360
UdviklerRare
UdgiverMicrosoft
Spillere1
Udgivelsesdato01-12-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 3
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:9.0
Grafik:9.0
Online:-
Holdbarhed:8.8
Overall 8.8
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.