Trials Evolution - Origin of Pain

Anmeldt af: Dennis Haagensen - 1. januar 2008 - kl. 01:00
Del denne artikel:
7 0

Spænd hjelmen og pak din controller ind i bobleplast, for kongen af frustration, Trials Evolution, er tilbage med en ny udvidelsespakke.

Finske Redlynx har ikke bare skudt papegøjen; de har tævet, skudt, flået, stegt og spist den. Trials HD og efterfølgeren Trials Evolution er blandt de mest populære titler på Xbox Live Arcade og har høstet utallige roser hos anmeldere og spillere verden over. Her på Xboxlife blev Trials Evolution fuld fortjent belønnet med karakteren 9,5.

Nu er Redlynx så klar med den første udvidelsespakke til spillet, kaldet Origin of Pain. Denne udvidelsespakke giver dig adgang til Paine Island, et helt nyt område fyldt med udfordringer. Lidt ekstra achievements er det også blevet til og som noget helt nyt: en BMX-cykel. Jep, Redlynx har føjet en rugbrødsdrevet stålhest til opskriften.
Origin of Pain byder på lidt af hvert. Her er blevet plads til 24 nye baner, 5 nye turneringer og (desværre kun) 2 nye skill games. Banerne giver udfordringer til både begyndere, de mere erfarne og selvfølgelig også eliten blandt Trials-kørere. Størstedelen af banerne befinder sig dog i kategorierne Medium og Hard. Nyt udstyr til din kører er der også på menuen. Bane-editoren er selvfølgelig også blevet udvidet med den nye ø og alt det nye grej, man kan opbygge banen af.

Redlynx har igen tilføjet en mængde skjulte features i banerne, så der er noget at fornøje sig med når man har fuldført alle banerne eller blot trænger til en pause. 10 egern gemmer sig rundt omkring på de nye baner og hvis du finder dem alle, så kvitteres der med en achievement. Og de nye skillgames giver også en fantastisk udfordring som nok skal koste en controller eller to.

Ud over BMX-cyklen bringer udvidelsespakken ikke noget banebrydende på bordet, men det gør faktisk ikke noget. De ekstra baner er af høj kvalitet og sværhedsgraden er lige i øjet. De tre Extreme-baner trækker seriøst tænder ud, som vi er vant til og controlleren er konstant i farezonen når man for 117. gang forsøger at gribe fat i toppen af en rampe med tænderne.
Den nye BMX-cykel er ret speciel. Den betjenes fuldstændig som motorcyklerne, men er betydeligt mere responsiv på godt og ondt. Det tilføjer et nyt niveau til spillet, specielt i de baner, der er låst til BMX-cyklen. Desværre mangler den rå og brutale motorlyd, som lægger baggrunden for motorcyklerne og det giver BMX-cyklen en lidt flad fornemmelse, der dog opvejes af responsiviteten.

Det er meget nærliggende at spørge hvorfor Redlynx mener at det er nødvendigt med udvidelsespakker til et spil, der indeholder tusindvis af brugerskabte baner, men når først man har set hvor gennemførte og spektakulære banerne i udvidelsen er, så er der ingen tvivl om at pakken er berettiget. Og når prisen så ligger på blot 400 MS Points, så er der ikke megen grund til overvejelse.
Hvis du endnu ikke har prøvet Trials Evolution eller Trials HD, så skam dig. Hvis du allerede er blevet bidt, så find pengepungen frem og smid dine håndører efter Origin of Pain. Og se så at komme i gang, du er allerede bagud! No mustard on my bike!
Fakta
Trials Evolution - Origin of Pain

Trials Evolution - Origin of Pain

PlatformXbox 360 Arcade
UdviklerRedlynx
UdgiverUbisoft
Spillere1-4
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
+ Gennemførte baner, god udfordring, prisen.
For få nye skill games.
Gameplay:9.5
Grafik:9.0
Online:9.5
Holdbarhed:10
Overall 9.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.