The Walking Dead: Episode 4 - Around Every Corner

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 13. oktober 2012 - kl. 14:13
Del denne artikel:
3 0

The Walking Dead fortsætter og vi er nået til fjerde episode, som er seriens svageste, men der lægges op til et yderst spændende sidste kapitel.

Tredje episode af Telltales The Walking Dead serie, var så følelsesmættet og intenst, at fjerde episode ville få svært ved at følge op på det. Episode 4: Around Every Corner er da også seriens svageste og det virker som om, at det blot bruges til at lægge op til en spektakulær finale i den sidste episode.


Vores lille gruppe af overlevne, Lee, Kenny, Clementine og andre, er nået frem til kystbyen Savannah og de leder nu efter en båd så de kan komme væk. Historien er igen det helt bærende element i spillet og den udspilles via nogle glimrende dialoger mellem spillets personer. Der introduceres to nye og spændende personer i episode 4, pigen Molly (der på en eller anden måde minder mig lidt om Faith fra Mirrors Edge) og lægen og lederen af en anden lille gruppe overlevne, Vernon.

Historien er som sagt igen det helt bærende element i spillet, men det er som om, at den står lidt stille i episode 4. Savannah er heller ikke et specielt interessant sted og generelt føles episode 4 lidt stillestående både på det følelsesmæssige og historiemæssige – man kommer f.eks. ikke ud for ret mange af de ubehagelige valg som de forrige episoder kunne prale af. Til sidst sker der dog noget, som munder ud i en genial cliffhanger til spillets sidste episode, som ser ud til at blive meget spændende. Jeg vil sige, at de sidste 10 minutter af episode 4 redder hele episoden, for selv om den har været lidt stillestående, så ser man nu for alvor frem til femte og sidste episode.


Som altid er The Walking Dead mest af alt en interaktiv tegneserie, pakket ind som et godt gammeldags “point and click” eventyr. Historien er, som nævnt tidligere, i centrum, med nogle utroligt gode personligheder og historien fortælles med sådan en overbevisning, at man ikke kan undgå at blive fanget af den.

Grafikken holder stadig den specielle tegnede stil og det hele er meget lækkert at se på. Savannah er dog, som nævnt tidligere, ikke et specielt spændende sted, så der er ikke helt den samme stemming og flotte omgivelser som i de forrige afsnit. Der er stadig lidt teknisk fnidder, hvor grafikken stadig kan hakke en lille smule når der sker meget på skærmen og der er lidt med stemmerne i forhold til hvordan læberne bevæger sig på spillets figurer, men det er ting man kan tilgive, da de let bliver overskygget af en god og gribende historie. Lydsiden er ganske fin - især stemmeskuespillet er overbevisende, men også soundtracket er glimrende.

The Walking Dead – Episode 4: Around Every Corner kan gennemføres på 2-4 timer og selv om det er seriens svageste afsnit, er det bestemt ikke dårligt og det følger meget godt i de forgående afsnits fodspor – og så leverer det et fantastisk spændende og overraskende oplæg til femte og sidste afsnit.

The Walking Dead – Episode 4: Around Every Corner kan købes via Xbox Live Marketplace til 400 MSP.
Fakta
The Walking Dead: Episode 4 - Around Every Corner

The Walking Dead: Episode 4 - Around Every Corner

PlatformXbox 360 Arcade
UdviklerTelltale Games
UdgiverTelltale Games
Spillere1
Udgivelsesdato10-10-2012
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
+ Gribende historie, godt stemmeskuespil, de sidste 10 minutter
Lidt klodset styring, til tider hakkende grafik, lettere stillestående
Gameplay:7.5
Grafik:8.0
Online:-
Holdbarhed:6.0
Overall 7.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.