Test Drive Unlimited

Anmeldt af: Morten Skou - 22. oktober 2006 - kl. 21:32
Del denne artikel:
8 0

Spillet over alle racerspil, var hvad Atari lovede os inden de smed Test Drive Unlimited på gaden. Men kunne de holde hvad de lovede?

Der har siden den første annoncering af Test Drive Unlimited været store forventninger til, hvad verdens første M.O.O.R.(Massively Open Online Racing) spil kunne præstere. Netop denne nye form for online racing giver spillere over hele verden mulighed for at køre rundt i samme virtuelle verden, hvad enten man vælger at køre singleplayer eller multiplayer løb – så vil man møde rigtige Xbox Live brugere kørende rundt i gaderne.

Vi havde som de første i Danmark et hands-on preview oppe af Test Drive og ventede derfor på, at udvikleren Eden Software – forhåbentligt kunne få rettet de småfejl, som den endelige udgave desværre har – dog ventede vi forgæves.

Gameplay

I starten af spillet får man mulighed for at vælge den karakter, som man vil være. Der er en række forskellige - både hankøn og hunkøn. Lige meget hvem af dem, man vælger, så fungerer karakteren mest som en avatar, altså den person, man ser siddende i bilen, når kameravinklen eller mellemsekvenserne tillader det.

Holdbarhed
Hvis man kigger på spilletiden i Test Drive Unlimited, så er der rig mulighed for at spille virkelig mange timer. Selv hvis man kun vælger at spille singleplayerløb og missionerne, så skal man ikke forvente at kunne stille spillet tilbage på hylden efter blot en weekend.Hvis man kigger på de forskellige achievements i spillet, så er de laver på en måde der gør, at man bliver nødt til mere eller mindre at gennemføre hele spillet, før man har opnået alle 1000 points. (hvoraf kun 990 pt. er mulige pga. en fejl i online købe/salg system).

Overall

Inden Atari smed Test Drive Unlimited på gaden, lovede de os et spil, der ville revolutionere bilspilgenren, som vi kendte den. Og der er ingen tvivl om, at de helt sikkert er på vej i den rigtige retning – men spillet mangler alligevel nogle flere finesser, før det kan anses som det ultimative bilspil. Mulighederne for at tune og skræddersy sine egne biler måtte gerne have været flere.Alt i alt er der dog tale om et genialt bilspil, som helt sikkert er værd at kigge på.
Fakta
Test Drive Unlimited

Test Drive Unlimited

PlatformXbox 360
UdviklerEden Software
UdgiverAtari
Spillere1
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 3
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:8.5
Grafik:8.2
Online:8.0
Holdbarhed:8.5
Overall 8.4
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.