Scarface: The World is Yours

Anmeldt af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 23. november 2006 - kl. 17:40
Del denne artikel:
11 0

”Say hello to my little friend!”, den replik kan de fleste nok nikke genkendende til, da det er nøjagtigt, hvad Tony Montana siger i den meget kendte Scarface film som nu er tilbage som spil.

”Say hello to my little friend!”, den replik kan de fleste nok nikke genkendende til, da det er nøjagtigt, hvad Tony Montana siger i den meget kendte Scarface film, da han går i krig imod en masse onde fyre. Montana bliver dræbt af en fyr, som lister sig ind på ham med en shotgun, men i spillet med undertitlen ”The World is Yours” overlever Monatana i stedet, og historien om Tony Montana kan fortsætte som intet var hændt.

Gameplay
Tony Montana, manden, som man troede var død, er tilbage endnu engang for at kræve sit imperium tilbage. Ved hjælp af hævn, ildkraft, ord og balls er man parat til at overtage ens retmæssige område og derved opbygge ens territorium. Sosa skal betale for det, han har gjort, og som Tony Montana ville sige: ”First you get the Money, then you get the power, then you get the revenge!”

Tony Montana er tilbage i et nyt eventyr, som denne gang forgår på spilform, og det er ingen andre end David McKenna (kendt fra Blow og American History X), der har skrevet manuskriptet til historien i spillet. At skulle totalt omskrive slutningen på en kultklassiker er noget af en udfordring, og med et så stort navn som Scarface på papiret, er det svært ikke at tænke på, at det hele kan gå galt som så mange gange før.Lydeffekterne i spillet er dog ikke til at råbe alt for højt om, da bilerne lyder som en blender købt i Bilka, og pistolerne minder mest om en lidt kraftigere hundeproppistol. Men midt i en intens skudduel lægger man ikke mærke til dette, men der er intet specielt i spillets lydeffekter, hvilket er lidt ærgerligt, da man ikke kan leve sig meget ind i den ellers levende verden, Scarface byder på.

Holdbarhed
Spillets singleplayer er en ret lang oplevelse og den åbne verden, som Scarface byder en på, kan man vende tilbage til. Dog savner man lidt en form for multiplayer i spillet, da spillet nok vil kunne virke ret godt via splitscreen. Kan man bare lide spil, hvor det gælder om at fucke rundt i gaden i lidt tid, så vil man godt kunne få meget tid til at gå med Scarface, dog er det ikke nær så tiltalende efter man er færdig med selve historien.

Overall
Til trods for, at spil bygget over licenser af film har en tradition for at floppe, så er Scarface en rar undtagelse, som lever op til de ting, man kunne forvente af et spil baseret på Scarface universet. Kan man godt lide god gammeldags handel med stoffer og et voldsporno uden lige, så er Scarface lige spillet, man leder efter.

Fakta
Scarface: The World is Yours

Scarface: The World is Yours

PlatformXbox 360
UdviklerRadical Entertainment
UdgiverSierra
Spillere1
Udgivelsesdato12-10-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.5
Grafik:7.0
Online:-
Holdbarhed:6.5
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.