Samurai Warriors 2

Anmeldt af: Andreas Juliussen - 20. november 2006 - kl. 17:30
Del denne artikel:
4 0

Samurai Warriors 2 er, ligesom tidligere Koei-spil, et hack-and-slash spil. Og netop denne forudsigelighed viser sig at være Samurai Warriors 2’s store svaghed.

Samurai Warriors 2 er, ligesom tidligere Koei-spil, et hack-and-slash spil. Og netop denne forudsigelighed viser sig at være Samurai Warriors 2’s store svaghed. Spillet indeholder dog en del nye elementer, der forbedrer spillet fra dets første udgave.

Gameplay
Historien i spillet tager udgangspunkt i den japanske folkehistorie. Hver karakter du spiller med, har en vigtig rolle i de forskellige klaner, der kæmper om at blive kejser over hele Japan. Spillets mange cut-scenes fortæller om de forskellige klaner, og karakterernes grunde til de kampe du skal udkæmpe. De mange cut-scenes er ikke af blændende kvalitet. De kan faktisk virke lidt kedelige, men de giver mening til de store slag, du skal udkæmpe.

Med 26 forskellige karakterer giver spillet i første omgang indtryk af at være langvarigt og dybt. Men når man begynder at kradse lidt i overfladen af spillet, er det det direkte modsatte indtryk man begynder at få. Det begynder hurtigt, at virke langtrukken, og det ellers lovende gameplay bliver efterhånden en tung sten at løfte.


Lyseffekterne virker godt og bakker fint op omkring manga-looket. De er også med til at fremme miljøet og stemningen i spillet, samt virkelig løfte spillets føling til et acceptabelt niveau.

Lyd
Musikken i Samurai Warriors 2 meget arkadepræget. Den monotone arkademusik der kører i ring, er tempofyldt og noget du slukker for efter meget kort tid. Der findes ikke meget lyd i miljøet, og man får aldrig rigtigt følelsen af at befinde sig på en stor slagmark.

Stemmesporet er desværre dubbet fra japansk til engelsk, og man får ikke følelsen af det samme engagement som de japanske stemmer giver. Som det sker ret tit, er det ikke de bedste skuespillere udviklerne har fundet til at dubbe stemmesporet, og de kan virke komiske i enkelte situationer, hvilket er ærgerligt, da spillets intention langt fra er komisk.

Holdbarhed
Er du fan af denne type spil, og holder du af den japanske spilkultur og historie, så vil du kunne bruge mange timer på dette spil. Der er mange baner, og spillet er ikke lige til at gennemføre. Men har du spillet en mission, har du nærmest spillet dem alle.

Sugoroku er noget man kan bruge en del tid på sammen med vennerne, og er helt klart et stærkt tiltag til spillet.

Overall
Samurai Warriors 2 er et middelmådigt spil hvor der desværre ikke er meget nyskabende. Der ligger mange timers spilletid i selve spillet, men det bliver desværre også meget hurtigt ensformigt. Det er ærgerligt, at se et spil med det potentiale Samurai Warriors 2 har, blive fremvist på denne måde.

Fakta
Samurai Warriors 2

Samurai Warriors 2

PlatformXbox 360
UdviklerKoei
UdgiverKoei
SpillereCo-op 2
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:5.0
Grafik:6.9
Online:4.0
Holdbarhed:6.0
Overall 5.3
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.