Resident Evil 6

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 7. maj 2016 - kl. 08:05
Del denne artikel:
0 2

Capcom genudgiver Resident Evil 6 på Xbox One i en forbedret udgave, vi har set nærmere på hvilke forbedringer der er lavet til spillet her knap fire år senere.

Resident Evil 6 udkom på Xbox 360 tilbage i oktober 2012 og det var god underholdning, selv om det ikke havde meget med Resident Evil at gøre. Nu udkommer Resident Evil 6 i en opdateret udgave til Xbox One, som foruden at have fået opdateret grafikken betragteligt også har fået tilføjet et par nye multiplayer modes og det indeholder de tidligere udgivne multiplayer udvidelser. Vi har set nærmere på, om Resident Evil 6 stadig er god underholdning eller om tiden er ved at indhentet spillet.Denne anmeldelse vil hovedsagligt se på forskellene mellem Xbox 360 versionen og Xbox One versionen – så hvis du vil læse mere detaljeret om selve spillet, kan du læse vores Xbox 360 anmeldelse her, da de to spil er stort set identiske rent indholdsmæssigt. Det betyder også, at det stadig er spækket med indhold. Det indeholder nemlig ikke mindre end fire kampagner, da fire velkendte personligheder fra de tidligere Resident Evil spil, bl.a. Leon Kennedy og Chris Redfield, hver har fået en kampagne i spillet. Disse kampagner væver ud og ind af hinanden, så der vil være flere sektioner man vil spille flere gange, blot set fra forskellige vinkler og det fungerer rigtigt fint. I modsætning til Xbox 360 versionen, er alle fire kampagner tilgængelige fra starten af, hvilket bestemt er en rar ting.

Gameplayet i Resident Evil 6 er meget action præget – og minder mest om en Hollywood actionfilm med masser af eksplosioner og spektakulære scener og ikke ret meget om et Resident Evil spil. Selv om Xbox 360 versionen fra begyndelsen af var et flot spil, så er grafikken betydeligt forbedret i Xbox One versionen. Det kan tydeligt ses på både overflader og på lyseffekterne, som er meget flottere end før. I forhold til Xbox 360 versionens 720p, kører Resident Evil 6 på Xbox One nu i flotte 1080p og det er med 60 billeder i sekundet. Det betyder, at det grafiske udtryk er meget mere flydende og flottere end før.Dog er styringen lige så klodset som tidligere og specielt når der er meget action i snævre omgivelser, kan kameraet blive noget forvirret. Rent teknisk har Capcom gjort et glimrende stykke arbejde med at opgradere spillet til Xbox One; grafikken er betydeligt forbedret både med en højere opløsning og med en framerate på lækre 60 billeder i sekundet. Men problemerne som originalen havde, er stadig til stede i denne version, for eksempel den lidt klodsede styring og nogle af spillets sektioner føles stadig meget langtrukne.

Har du aldrig haft mulighed for at spille Resident Evil 6, er det her den definitive version – men har du spillet det på Xbox 360, er der ikke meget nyt at komme efter, med mindre at du var meget glad for spillet og nu gerne vil se det i en endnu flottere udgave en tidligere.

Selv tre og et halvt år efter udgivelsen, er det stadig et underholdende og fint actionspil med masser af action og heftige Hollywood sekvenser. De fire kampagner kan nemt tage op mod 30 timer og dertil kommer der multiplayer og alt dette får man til bare 150 kr. på Xbox Games Store, så er du på udkig efter et hektisk actionspil til den god pris, så har du det her.
Fakta
Resident Evil 6

Resident Evil 6

PlatformXbox One
UdviklerCapcom
UdgiverCapcom
Spillere1-2
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
+ Betydeligt opdateret grafik, meget indhold til en god pris, stadig god action
Til tider klodset styring, visse sektioner er for langtrukne, minder ikke meget om Resident Evil
Gameplay:7.5
Grafik:9.0
Online:8.0
Holdbarhed:9.0
Overall 8.0
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.