Ninety-Nine Nights

Anmeldt af: Kristoffer Hamborg (ztuphar) - 31. august 2006 - kl. 20:29
Del denne artikel:
34 0

Æstetiske karakterer, enorme slagmarker og en fortælling med mytologiske undertoner. Phantagram har slået sig sammen med Q? Entertainment og resultatet blev Ninety-Nine Nights, et hack-and-slash spil

Æstetiske karakterer, enorme slagmarker og en fortælling med mytologiske undertoner. Phantagram har slået sig sammen med Q? Entertainment og resultatet blev Ninety-Nine Nights, et hack-and-slash spil med alt, hvad det indebærer.Hack-and-slash. Genrebetegnelsen siger det hele, og søger man dybde, innovativt gameplay og realisme, så kan man ikke være gået meget mere galt i byen.I 3. person følger man syv spilbare karakterer, der skal kæmpe sig gennem horder af goblins, orker og en række andre racer, der alle må se sit endeligt, når de møder dit sværd.Det er uhyggeligt simpelt men endnu mere vanedannende. N3 introducerer for alvor hack-and-slash til Xbox 360 med en tilpas underbygget historie og tonsvis af action.
Overall
Hvis du ikke er træt af hack-and-slash genren, men det begynder at krible i fingrene, når du læser om at kunne nedslagte hære på flere tusinde orks, goblins, drager og alle mulige racer, så er N3 noget for dig.Det er simpel, rå og vanedannende vold i en lækker indpakning. Historien er interessant, men det er ikke på grund af den, at N3 tvinger en til lige at spille en time til. Det er combos, det er magi, det er hæren, som taber uden dig, det er hack og det er slash.
Fakta
Ninety-Nine Nights

Ninety-Nine Nights

PlatformXbox 360
UdviklerQ Entertainment
UdgiverMicrosoft Game Studios
Spillere1
Udgivelsesdato25-08-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.6
Grafik:7.4
Online:-
Holdbarhed:7.8
Overall 7.6
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.