NBA Live 07

Anmeldt af: Jesper Flindt - 21. oktober 2006 - kl. 19:50
Del denne artikel:
15 0

Så er vi endelig nået til det tidspunkt på året, hvor Electronic Arts spytter den årlige opdatering af deres mange sportspil på gaden. Blandt de opdateringer finder vi blandt andet baskettitlen NBA Li

Så skal jeg til det igen. Det er nu 3. år i træk, jeg får lov at anmelde NBA Live fra EA Sports. Den nye udgivelse hedder selvfølgelig NBA Live 07 og byder på det samme klassiske basket-gameplay krydret med et par nye supergode tiltag.


Gameplay

For dem, der endnu ikke har lugtet lunten, så drejer det sig om en ting; basketball. Og for det ikke skal være løgn, er det basketball i verdens bedste liga, nemlig den amerikanske NBA liga.

Jeg havde tænkt mig at starte med alt det nye, så lad os da det. Den første nye feature i NBA Live 07 er spillets Advanced Dynasty Mode. Denne mode er en videreudvikling af den ”gamle” Dynasty Mode, som gør det muligt for spilleren at tage rollen som manager på ens yndlingshold og sørge for, at holdet fungerer som en enhed og forhåbentlig når hele vejen til mesterskabet.

Desuden får man i Dynasty Mode mulighed for at lede efter nye talenter, opstille handler med andre hold og undersøge rygter om f.eks. skadede spillere på konkurrerende hold. Den næste nye ting er spillets Freestyle Superstars. For dem, der spillede 06 udgaven, kan man huske, at det var spillere, der var gode på et særligt område.

For eksempel kunne nogle spillere være gode til at lede de andre, mens en anden måske var en god skytte på distancen. Dette koncept har EA taget et skridt videre, og i NBA Live 07 kan en spiller nu have flere forskellige profiler. Som eksempel kan Tracy McGrady (der også er spillets cover-figur) skifte mellem at være Playmaker, Shooter, Highflyer og Sharpshooter.

Men det betyder ikke, at han er perfekt til det hele. Freestyle Superstars er nemlig blevet inddelt i levels, hvor 3 er det højeste. Det vil sige, at når f.eks. Tracy McGrady har level 3 i Highflyer men kun level 2 i Playmaker, så betyder det, at han er god til at angribe kurven og dunke eller lave layup, men han er ikke nær så god til at være den, der fører bolden op ad banen og sørger for, at holdets strategi bliver udført.


Overall

NBA Live serien fra EA er og bliver (i undertegnedes øjne) det bedste basketballspil på markedet. Det er spillet med de bedste features, den pæneste grafik og den overall bedste spiloplevelse. Og det er ikke anderledes med NBA Live 07.

Fra det første øjeblik man tager kontrolleren i hånden til man flere timer senere lægger den fra sig igen, er man 110% underholdt hele vejen. Selv det, at man kan løbe lidt rundt og træne, mens man i menuen overvejer, hvad man vil, fungerer helt perfekt. Og man kan endda fortsætte mens konsollen loader den spilmode, man har valgt, for ens spiller forsvinder ikke før alt er loadet og klar.
Fakta
NBA Live 07

NBA Live 07

PlatformXbox 360
UdviklerElectronic Arts
UdgiverElectronic Arts
Spillere1-4
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 3
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:9.0
Grafik:9.0
Online:8.0
Holdbarhed:8.0
Overall 9.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.