Medal of Honor: Rising Sun

Anmeldt af: Anders Pedersen (Anastacio) - 17. januar 2004 - kl. 22:21
Del denne artikel:
2 0

Medal of Honor serien er kendt over hele verden, og er et af de mest populære FPS serier hidtil. Nu er EA tilbage med det seneste udspil i serien Rising Sun. Dog ser det desværre kun ud til, at EA prøver, at malke denne serie til det yderste for denne gang er det ikke gået lige så godt. Du er den populære Joseph Griffin, og du har en bror ved navn Donnie Griffin, du møder først din bror senere hen i spillet.

Joseph blev gjort til tjeneste på Pearl Harbor, og ville blive bekendt med basepolitik og producere. Joseph ankom til Pearl Harbor, og skulle snakke med den øverstbefalende for, at få sin uniform. Næste morgen bliver Joseph vækket af et brag, og man opdager, at Pearl Harbor nu bliver angrebet af japanerne. Og det er her første mission starter.

Spillets single-player del starter meget intens og action fyldt. Det bliver desværre alt for ensformigt, det gælder om, at skyde japanske fly ned med en maskinepistol og man kan tydeligt se, at flyene responer. Alle missionerne bliver meget ensformige og kedelige, og det er synd, at det lige skulle gå ud over Rising Sun.


Du for lov til, at sidde på køretøjer, som elefanter, tanks med mere, men du for desværre ikke lov til, at styre selve køretøjet, men mere, at skyde fra en kanon, der er placeret på toppen. Der er rigeligt med våben, men det bliver kedeligt, at bruge de samme våben i hver mission igen og igen. Spillet indeholder ingen Live muligheder på grund af EA og Microsofts problemer, men heldigvis har EA været så venlige, at inkludere et multiplayer mode. Det er sjovt nok, men banerne er for store til kun 2 spillere. Der er masser af baner, at vælge imellem, mange våben og du har i det store hele mange muligheder i multiplayer mode. Der er også en co-op del, men denne fungerer ikke så godt, som det egentlig burde gøre i et FPS. Missionerne er lavet lidt om og det er også godt, men der er så mange fejl, at det ikke er sjovt, at spille. Lige fra gameplay fejl til grafik fejl. Styringen kunne have været bedre, men man lære den hurtigt at kende så det skaber gudskelov ikke nogen gameplay problemer.
AI’en er just heller ikke god. Japanerne angriber en med en kniv, der er placeret på deres våben, der er selvmordsangreb og det er da også realistisk nok, men her stopper legen. Fjenderne kan ikke finde ud af, at samarbejde ordentligt, og nogle gange går der lang tid før de skyder. Men ellers er AI’en ok bare ikke god.

Grafikken er der ikke noget flot ved ud over røg effekterne. Animationerne virker kiksede, vandet er grimt, og i det hele taget er helheds indtrykket af grafikken dårlig. Der er ikke de store forskellige på grafikken fra PS2 versionen til xbox versionen, og man kan tydeligt se, at EA har porteret denne titel rimelig dårligt over til xbox. Personerne har ingen skygger, der er i omgivelserne, og de er ikke engang i real-time.

Lydeffekterne og musikken er Rising Sun’s absolutte højde punkt. Musikken er virkelig god, eksplosionerne, skudene og skrigende er alle realistiske. Og når der er THX lydsystem i spillet gør det musikken og lydeffekterne meget bedre.

Spillet’s single-player del bliver hurtigt kedelig, multiplayer er ikke for 2, og der er ingen Live muligheder. Styringen er ok, men både AI, grafik og mere varierende missioner kunne der have været i denne titel, som foregår på Pearl Harbor og Filippinerne.
Fakta
Medal of Honor: Rising Sun

Medal of Honor: Rising Sun

Platformnone
UdviklerElectronic Arts
Udgiver-
Spillere1
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI:
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:3.0
Grafik:4.5
Online:-
Holdbarhed:3.0
Overall 3.9
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.