Marvel: Ultimate Alliance

Anmeldt af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 20. november 2006 - kl. 23:18
Del denne artikel:
12 0

Så er det på tide at smide tøjet og hoppe i et smart spandex outfit, for Marvel heltene er gået next-gen i det måske bedste spil baseret på tegneserier til dato.

Så er det på tide at smide tøjet og hoppe i et smart spandex outfit, for Marvel heltene er gået next-gen i det måske bedste spil baseret på tegneserier til dato.

Gameplay
Spider-Man, Wolverine, The Thing, Ghostrider og mange andre superhelte, som de fleste efterhånden kender, er for første gang samlet i den nok største kamp imod alle deres fjender, som Dr. Doom har samlet i en lille klub. Spillet tager start på S.H.I.E.L.D hovedkvarteret, som bliver invaderet af Dr. Dooms onde lakajer. Det er nu op til Spider-man, Wolverine, Thor og the human torch at redde dagen.

Spillet starter op og giver dig kontrollen af de overstående helte, og du skal nu i bedste hack & slash stil kæmpe dig igennem de mange onde lakajer, som Dr. Doom har sendt efter jer. Man skal dog ikke frygte, at man kun skal spillet som de 4 helte, der bliver vist i introen, for så snart som man kommer til et savepoint, kan man vælge at skifte sine helte ud med nogle andre. Alle de mere eller mindre kendte helte har selvfølgelig deres kræfter, som man kender dem, altså Spider-man kan skyde med sit efterhånden legendariske spindelvæv, og andre såsom The Thing kan gå bersærk i et stykke tid. Alle disse evner koster såkaldt ”energy” at bruge, man kan skaffe energy ved at slå andre fjender ihjel eller ved at ødelægge ting i omgivelserne.


Holdbarhed
Spillets singleplayer har en ret fair holdbarhed, og selv for en garvet gamer kan det tage en del timer, før man når afslutningen. Online er der også masser at hente, da hele spillet kan spilles igen og igen sammen med op til 3 af ens venner. Udover det er der også masser at hente om selve heltene i spillet og 46 ret tidskrævende achievements.

Er man dog ikke meget for at spille online, så vil man hurtigt se sig selv komme af med spillet igen, da der simpelthen ikke er meget andet at vende tilbage til i spillet, men kan man lide co-op er denne titel et must.

Overall
Alt i alt er Marvel: Ultimate Alliance det nok bedste bud på et spil baseret på tegneserier, som undertegnede har prøvet. Så kan du lide det farverige Marvel univers, og er du vild med online co-op, så er dette lige spillet du leder efter.
Fakta
Marvel: Ultimate Alliance

Marvel: Ultimate Alliance

PlatformXbox 360
UdviklerRaven Software
UdgiverActivision
Spillere1-4
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:8.5
Grafik:8.0
Online:8.5
Holdbarhed:7.5
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.