Madden NFL Arcade

Anmeldt af: Dennis Haagensen - 9. januar 2010 - kl. 22:30
Del denne artikel:
7 0

Tag 10 granvoksne mænd, en oval bold af svinelæder og du har opskriften på Madden NFL Arcade.

Tag 10 granvoksne mænd, en oval bold af svinelæder og du har opskriften på Madden NFL Arcade.

National Football League eller NFL er superligaen indenfor amerikansk fodbold og ikonet John Madden har lagt gennem de sidste mange år lagt navn til nogle af de bedste spil i genren.

Nu er sporten så kommet til Xbox Live Arcade i form af Madden NFL Arcade, der som navnet måske antyder, er en kraftigt barberet udgave af de andre udgivelser. Her er ingen komplicerede playbooks, ingen kontrol over holdets sammensætning og ingen dikkedarer. Blot gennemført, sanktioneret vold-bold.


Du kan vælge frit blandt alle 32 NFL-hold og får så de bedste 5 spillere stillet til rådighed i kampen om sejren. Som standard spilles kampene til 30 point med 4 \"downs\". Du har med andre ord 4 forsøg på at få svinelæderet ned i touchdown-zonen for enden af den forkortede bane, før du mister kontrollen og må gå i defensiven. Som skrevet er der ingen playbooks, du har blot valget mellem 4 \"plays\": et løb, kort kast, mellem kast og langt kast. Denne kraftige begrænsning af plays gør spillet tilgængeligt og overskueligt for selv den mindst inkarnerede football-fan. Madden NFL Arcade fjerner en stor del af de taktiske overvejelser og sætter fokus på action.

For at hjælpe dig i kampen om pointene, bliver du tilfældigt tildelt såkaldte Game Changers i løbet af spillet. Disse har forskellig effekt på det igangværende play, som f.eks. at fryse en tilfældig modspiller, give dit hold ekstra spillere på banen eller afvikle det hele i slow motion. Desværre bliver din modstander også tildelt disse Game Changers og han holder sig med garanti ikke tilbage.


Madden NFL Arcade kan spilles enten i singleplayer eller i multiplayer med op til 4 spillere offline samt 1-on-1 online. Du kan desuden ændre en stor mængde indstillinger for kampen, såsom hvor meget der spilles til, hvor ofte Game Changers tildeles og mere.

På den grafiske side er spillet ganske fornuftigt. Der er ingen tvivl om at udviklerne har genbrugt en stor del af de grafiske elementer fra de \"rigtige\" spil og specielt karakter-animationerne er de sluppet ganske godt fra. Alle de officielle stadions er der også blevet plads til.

Lydmæssigt er der ej heller meget at kimse af. Lige fra de hule drøn, når spillerne tørner sammen, til lyden fra kommentatorboksen og tilskuerpladserne er her tale om en velfungerende lydside.


Når alt kommer til alt, så er Madden NFL Arcade et underholdende spil, specielt når man får samlet et par venner omkring husalteret. Selv hvis man ikke er helt stiv i reglerne, så har spillet en legende lethed og tilgængelighed som vil tiltale de fleste. Her er ikke meget at sætte en finger på, dog kan den computerstyrede modstander ofte virke lidt for dygtig. De første par kampe vil ihvertfald resultere i et svidende nederlag, hvis du ikke er et naturtalent indenfor amerikansk fodbold.
Fakta
Madden NFL Arcade

Madden NFL Arcade

PlatformXbox 360
UdviklerEA Tiburon
UdgiverElectronic Arts
Spillere1-4
Udgivelsesdato25-11-2010
Officiel websiteKlik her
PEGI:
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:8.5
Grafik:7.5
Online:8.0
Holdbarhed:8.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.