Madden 07

Anmeldt af: Andreas Juliussen - 30. september 2006 - kl. 21:54
Del denne artikel:
3 0

Den nye NFL sæson er gået igang, og det betyder endnu et spil fra EA sports. Madden 07 er på mange områder et glimt i fortiden pakket ind i nyt papir, og det fungerer virkelig godt.

Sideløbende med udgivelsen af Xbox 360 sidste år udgav EA madden 06. Det var et spil, der på mange måder overraskede rent grafisk, men manglede den dybde og følelse af helhed som de tidligere Madden spil har givet. Grunden til dette var at EA valgte at bygge Madden til næstegenerationskonsollen op fra bunden. Madden 07 er videreudviklet fra sidste års udgave, og det kan mærkes.

Alle de funktioner og muligheder 06 versionen havde, er blevet implanteret i den nye udgave, plus et hav af andre funktioner som tidligere versioner har indeholdt.

Gameplay

Der er mange forskellige gameplay-elementer i Madden 07. Du har selvfølgelig muligheden for at bare tage et hurtigt spil mod vennerne eller mod computeren. Derudover indeholder Madden 07 en franchicemode, som 06 udgaven også indeholder. Superstarmode og minigames er et nyt tiltag til næstegenerations spillene, men er set før i de tidligere udgaver til de gamle konsoller.


Overall

Madden 07 er en forbedring fra sidste års spil. Superstar-mode skubber Madden 07 i den rigtige retning, men dette er set før i de tidligere versioner af spillet. Der er ikke en enkelt kæmpe positiv ændring i spillet, men til gengæld en masse små forbedringer der tilsammen giver et utroligt solidt spil. Ser man bort fra de irriterende småfejl og mangler giver spillets grafik og lydside, sammen med et solidt gameplay, en herlig følelse af amerikansk fodbolds mange sider, der helt klart er værd at prøve, hvis man er fan af sporten.

Fakta
Madden 07

Madden 07

PlatformXbox 360
UdviklerElectronic Arts
UdgiverEA sports
Spillere1-2
Udgivelsesdato10-09-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 3
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:8.0
Grafik:8.0
Online:7.2
Holdbarhed:7.9
Overall 7.8
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.