Lara Croft Tomb Raider Legend

Anmeldt af: Anders Pedersen (Anastacio) - 19. april 2006 - kl. 17:02
Del denne artikel:
15 0

Lara Croft er tilbage og Crystal Dynamics har formået at få serien tilbage på ret køl. Tomb Raider Legend er dog ikke noget fabelagtigt spil, men er dog solidt.

Eidos har med Crystal Dynamics og Toby Gard bag roret ført Lara Croft tilbage på rette spor uden at overvælde på nogle punkter. Tomb Raider Legend er det syvende spil i serien om arkæologen og det første next-gen eventyr, men er det en vellykket tilbagevenden?Overall
Det er lykkedes Crystal Dynamics at puste nyt liv i Tomb Raider, men det har også betydet, at velkendte elementer er blevet skrottet, og det føles ikke rigtigt som om, man sidder og spiller et Tomb Raider spil. De forskellige puzzles er for åbenlyse, og den kunstige intelligens er hårdt sagt ikkeeksisterende og gør intet for at sætte en udfordring op. Kampagnen er forholdsvist hurtigt overstået, og der er ingen support til downloadable content. Til gengæld er kameraet og kontrollen fikset. Er du Tomb Raider fanatiker, skal Legend klart hjem på hylden - er du ikke fan, bør du blot låne det. Lara Croft og Tomb Raider er tilbage at stå på begge ben, men det er absolut ikke i storform.
Fakta
Lara Croft Tomb Raider Legend

Lara Croft Tomb Raider Legend

PlatformXbox 360
UdviklerCrystal Dynamics
UdgiverEidos
Spillere1
Udgivelsesdato07-04-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.0
Grafik:7.0
Online:-
Holdbarhed:6.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.