Import Tuner Challenge

Anmeldt af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 4. november 2006 - kl. 18:00
Del denne artikel:
12 0

Japanske Genki står parat med deres nyeste skud på stammen i deres ”Tokyo Xtreme Racer”-serie, og selvom serien aldrig har fået særlig stor opmærksomhed i Europa, så er resultatet ret interessant.

Japanske Genki står parat med deres nyeste skud på stammen i deres ”Tokyo Xtreme Racer”-serie, og selvom serien aldrig har fået særlig stor opmærksomhed i Europa, så har de teamet op med Ubisoft, for at få Shutoku Battle X præsenteret her. Navnet er dog nu Import Tuner Challenge, og resultatet er ret interessant.

Gameplay
Import Tuner tager udgangspunkt i Japan, hvor gaderæs er blevet et helt fænomen. Du skal således i spillet søge ned i denne undergrundskultur for, at se nærmere på fænomenet. I spillets primære mode, kaldet ”Quest Mode”, skal du selv opbygge et ry som den bedste i byen. Det gør du ved at købe dig en bil, smide de lækreste dele på den og vinde over alle de andre kørere.

Ideen lyder som noget vi kender fra så mange andre spil, men Import Tuner gør det faktisk bedre på nogle fronter, end hvad vi har set tidligere. Dog er der også mange problemer med spillet. Historien, eller hvad man nu skal kalde den, bliver fortalt gennem en lille videosekvens, når du starter spillet. Den formår dog ikke rigtigt at forklare, hvorfor det lige er, man skal køre alle de andre rivaler i sænk.

En yderst uheldig start må man sige, da spillet simpelthen er forvirrende, og man har ingen ide om hvad man skal, før man har læst manualen godt og grundigt igennem eller spillet spillet et par timer. Spillet starter så sløvt ud så man skulle tro det var umuligt. Heldigvis retter spillet selv op på denne noget
forvirrende start senere hen.
Holdbarhed
Spillets ”Quest Mode” indeholder rigtig mange forskellige ræs, men desværre så er det hele tiden det samme om og om igen uden nogen rigtig form for variation. Men kan man lide at tune biler, så er der masser af underholdning at finde i den del, hvis du altså har tålmodighed til at skaffe pengene. Der er desuden også alt for får baner man kan køre på, hvilket gør spillet ’gammelt’ meget hurtigt.

I multiplayer er der en solid Xbox Live del, som man sagtens kan få masser af tid til at gå med sammen med sine tunede biler. Dog er gameplayet ikke særlig varieret, da der kun er to typer spilmodes at spille. Der er desuden 27 achievements i spillet, som tager en god del tid at samle.

Overall
Import Tuner Challenge kan fra første øjekast virke som et enormt langsomt og kedeligt spil. Men giver man spillet en chance, og kommer igennem de første par timer, så er spillet rimeligt underholdende. Og det er uden tvivl det Xbox 360-spil med den bedste street tunerdel til dato.
Fakta
Import Tuner Challenge

Import Tuner Challenge

PlatformXbox 360
UdviklerGenki
UdgiverUbisoft
Spillere1-2
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 3
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.0
Grafik:5.5
Online:6.5
Holdbarhed:7.5
Overall 6.1
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.