F.E.A.R.

Anmeldt af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 19. november 2006 - kl. 17:22
Del denne artikel:
12 0

Små japanske piger og en hær af genmodificerede soldater. Det er, hvad der venter dig, i Monoliths nyeste actionshooter, F.E.A.R.

Fra folkene som bragte dig Condemned kommer nu PC hittet F.E.A.R. til Xbox 360.

Gameplay
For et lille år siden udkom actionspillet F.E.A.R. til PC, og nu er det så endelig blevet tid til, at Xboxen får besøg af en af de mest intense FPS oplevelser i længere tid.

Vores historie begynder i en stor kontorbygning, dette er dog ikke en helt normal bygning, for indenfor er en af de farligste mænd i verden fanget. Hans navn er Paxton Fettel, og han er blevet brugt af hæren som forsøgskanin til et nyt banebrydende krigsprojekt.

Men før man får mere af vide, går det helt galt. Dørene til Paxtons celle går på mystisk vis op, en lille pige beder ham om at dræbe alt og alle, og med et bryder kaos løs, og kontorbygningens vagter bliver alle dræbt.

Alt dette er langt fra normalt, og den amerikanske regering har en helt speciel indsatsgruppe, de bruger i denne slags unaturlige situationer. Nemlig den såkaldte First Encounter Assault Recon.

Men det er ikke kun stemning F.E.A.R. gør godt, det er også lydeffekterne. For sammen med de mange partikeleffekter skal der også være en masse lyd, og det er der i den grad. Lydeffekterne i F.E.A.R. er simpelthen fantastiske, våbnene har en helt fantastisk lyd, og når kugler rammer vægge, gulv og alt andet, så føles det virkelig som om man er midt i en hektisk ildkamp.

Stemmeskuespillet i F.E.A.R. er også ganske godt, dog er der en overflod af bandeord fra ens medhjælpere, som kommenterer ens oplevelser. Mange af dem fyrer gerne en god bunke bandeord af, og tit og ofte føles det ikke naturligt, men i stedet virker det meget påtvunget for at give spillet et mere voksent udseende.

Holdbarhed
Det tager godt og vel 10 timer at kæmpe sig igennem F.E.A.R.’s singleplayerdel, men efter man er færdig med den, er der mulighed for at spille en bonusmission, som er eksklusiv til Xbox 360 udgaven, og som putter dig i skoene på et andet medlem af F.E.A.R. gruppen.

Udover bonusmissionen er der også en ”Instant Action” spilmode og er en form for time trial til hver bane, hvor man skal skyde sig igennem banen så hurtigt som muligt.

Udover disse ekstra singleplayerting, er der også blevet plads til en stor multiplayerdel, som har en masse forskellige spilmodes, som kan forlænge spillets holdbarhed.

Overall
F.E.A.R. er en fremragende port af PC udgivelsen, det hektiske gameplay er bevaret, og den uhyggelige stemning er mindst lige så uhyggelig på Xboxen. Dog er der problemer i spillet, som det trivielle banedesign, og den ikke altid stabile framerate forhindrer spillet i at være en sand klassiker. Men F.E.A.R. er stadig en rigtig god titel, som fans af shootere bør kigge nærmere på.

Fakta
F.E.A.R.

F.E.A.R.

PlatformXbox 360
UdviklerMonolith
UdgiverSierra
Spillere1-16
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.0
Grafik:7.0
Online:7.0
Holdbarhed:7.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.