Fallout: New Vegas - Lonesome Road

Anmeldt af: Gajda - 2. oktober 2011 - kl. 19:40
Del denne artikel:
5 0

Næsten et år efter udgivelsen af Fallout: New Vegas får vi nu den fjerde og sidste udvidelse til spillet.

Lonesome Road afrunder kurerens eventyr i Mojave Wasteland og bringer herudover en bagvedliggende historie. Vi bliver placeret i dødszonen Divide, hvor vi møder karakteren Ulysses, en anden kurér, som oprindeligt afviste at levere The Platinum Chip.

I modsætning til andre udvidelser til Fallout: New Vegas, så er Lonesome Road ligetil og ensrettet. På trods af dette er der er alligevel interessante opdagelser at gøre, hvis man begiver sig ud i udvidelsens mindre afkroge. Jeg vil ikke komme så meget ind på historien, andet end at Ulysses pludselig hidkalder dig til Divide. Det bedste af det hele er, at der ikke er nogen vej tilbage og der kun er én rute at følge. Langs denne vej undrer du dig over, hvorfor du er blevet kaldt til Divide og drivkraften for at arbejde sig videre igennem spillet, bliver at få svar på dette.


Lonesome Road giver en lidt anderledes fornemmelse end den vi kender tidligere udvidelser og Fallout: New Vegas i det hele taget. Divide er et livsdødt sted, hærget af storme og jordskælv. Bygningerne er ødelagte eller ligger i ruiner og de eneste ting du kan interagere med er fjender og dit eneste venlige bekendtskab bliver robotten ED-E, der fungerer som følgesvend.

Selv om Lonesome Road som nævnt hovedsageligt er et lineært eventyr med en enkelt vej frem, er der faktisk masser af ting at fortage sig langs vejen. De forfaldne bygninger kan udforskes for hemmelige ting, bl.a. computer logs og noter, som giver dig yderligere indsigt i Divide. Ikke desto mindre ville der ikke være tale om en Fallout udvidelse, hvis der ikke var nye fjender at nedkæmpe og nye våben at betjene. På dette punkt skuffer Lonesome Road bestemt ikke.


En af de trusler man møder på undervejs er de såkaldte Marked Men, som er Divides tidligere indbyggere før alt blev ødelagt. Som følge af ødelæggelserne hader de nu alting og specielt dig. De ligner ghouls, men bærer våben. Disse skal naturligvis nedlægges sammen med Deathclaws og en ny type fjender kaldet Tunnelser. Tunnelers er uhyggelige, menneskelignende skabninger, der bevæger sig rundt på alle fire og for det meste befinder de sig i undergrunden. Alene er de ikke så slemme, men i flokke kan de vælte en omkuld og blive ret udfordrende.

Divide tilbyder en række nye våben, som kan hjælpe dig med at bekæmpe de nye fjender og Lonesome Road er et paradis for looters. Man vil finde ting såsom et skulderbåret maskingevær, et gigantisk sværd og et nyt våben kaldet Red Glare. Red Glare, der er en af udvidelsens mest interessante våben, er en hurtigtskydende raketkaster med snipersigte. Ud over de førnævnte våben, byder Lonesome Road på en række mindre nye items, såsom flashbangs og flareguns, som kan blive nyttige undervejs.

Alt i alt er Lonesome Road en fin afrunding. Historien er spændende og følelses af isolation virker ganske fin. Der er en del at give sig i kast med, så lad dig ikke afskrække af den lineære rute. Alt efter hvor meget man vælger at udforske, vil der være omkring 4-7 timers spil at finde i Lonesome Road, hvilket er fornuftigt når man tager prisen i betragtning, som pr. dags dato er 800 Microsoft Points.
Fakta
Fallout: New Vegas - Lonesome Road

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

PlatformXbox 360
UdviklerObsidian Entertainment
UdgiverBethesda Softworks
Spillere1
Udgivelsesdato20-09-2011
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:9.0
Grafik:8.5
Online:-
Holdbarhed:7.5
Overall 8.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.