Fable II See the Future

Anmeldt af: Jesper Thuesen - 5. juni 2009 - kl. 14:21
Del denne artikel:
3 0

Vi har testet den nye udvidelsespakke til Fable II for at se om den er pengene værd.

Fable II udvides endnu engang med See The Future pakken, som sender din helt, eller antihelt, ud på nye og spændende eventyr.

Lionhead studios har været gode til at poste nye udvidelsespakker i deres rollespilseventyr Fable II, som endnu engang lader dig vælge en helt eller heltindes skæbne, hvad enten den byder på hæder og glorificering eller en siddeplads på mørkets trone.

Først kom Knothole Island pakken, som lod dig tage turen til Knothole Island mod nye væsener og anderledes eventyr, og nu vender Murgo endnu engang tilbage til Bowerstone hvor han naturligvis har spækket sin karavane op med flere magiske genstande.


For dem der måtte have glemt Murgo kan det nævnes, at det er ham, der i starten af Fable II sælger den unge helt og hans søster den magiske spilledåse der viser sig at være altafgørende for deres skæbne. I See the Future pakken vender Murgo tilbage med masser af nye genstande, som én efter én bliver fremvist spillerens figur.

I alt er der tale om fire magiske genstande med hver deres egenskab. Foruden disse har Murgo et væld af forskellige handelsvarer som f.eks. magiske drikke, der lader din firbenede følgesvend forvandle til en helt anden race lige fra den logrende dalmatiner til den ædle husky. Derudover finder man et væld af forskellige sminker samt enkelte beklædningsgenstande og et par nye frisurer i Murgos shop.

Dog er det de magiske genstande der er i fokus, idet de åbner op for hele fire nye verdener, hvoraf det dog kun er de tre af dem, der er deciderede eventyr. Hvis man ikke vil have afsløret hvad disse verdener omhandler, bedes man stoppe med at læse videre fra dette afsnit.


Først præsenteres spilleren for den fortryllede sneglobe, som sender helten ind i en sorthvid verden, som er blevet berøvet sine farver af gule, røde og blå, spøgelseslignende fjender. Disse skal bekæmpes i jagten på at returnere fred og farvepalette til den førhen så idylliske landsby.

Herefter bliver man via et magisk dødningehoved sendt på jagt efter livsgnister til en hvileløs sjæl, som er i fangenskab i et livløst fængsel. Denne bane byder på forskellige kostumer, hvor man kan iklæde sig forskellige uniformer så man fremstår som flere af spillets forskellige fjender.

Afslutningsvist vil man blive præsenteret for sin fremtid, som afhænger af spillerens valg i spillet, mens man som den sidste bonus bliver belønnet med colosseum, som er en gigantisk kamparena hvor spilleren skal slagte den ene fjende efter den anden, mens man jagter diverse bonuspoints og multipliers.


Tilsammen tilføjer de nye baner ikke mere end et par timers yderligere spilletid og colosseums levetid afhænger i høj grad efter temperament. Umiddelbart en smule skuffende og specielt når man, foruden enkelte nye hårfarver, beklædningsgenstande og dukker til doll-catcher achievementen ikke bliver præsenteret for nogle nævneværdige genstande.

Til gengæld er banerne originale og kreative, og de fortsætter både design-, lyd- og grafikmæssigt i samme charmerende stil som selve spillet og dette er absolut et plus. Indholdet er 100 % tro overfor originalen og man føler sig hurtigt hjemme i de humoristiske miljøer. Derudover er der en række nye achievements at jagte, som både er tilknyttet de nye baner samt det generelle Fable spil.

Dog er den charmerende stil og de gennemtænkte missioner slet ikke nok til at kompensere for den manglende levetid. Det havde klædt udviklerne at give See the Future indholdet noget længere levetid eller alternativt en lavere pris end de 560 Microsoft Points som man p.t. forlanger for det korte produkt.
Fakta
Fable II See the Future

Fable II See the Future

PlatformXbox 360
UdviklerLionhead Studios
UdgiverMicrosoft
Spillere1-2
Udgivelsesdato12-05-2009
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 16
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.0
Grafik:9.0
Online:-
Holdbarhed:5.0
Overall 5.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.