Enchanted Arms

Anmeldt af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 3. oktober 2006 - kl. 21:25
Del denne artikel:
10 0

Det første rigtige japanske rollespil lander til Xbox 360, men burde det være blevet i Japan?

Det første rigtige japanske rollespil lander til Xbox 360, men burde det være blevet i Japan? 

Gameplay
Velkommen til Yokohama, en hyggelig by med en masse glade mennesker og et stort og prægtigt universitet, hvor en masse dygtige Enchantere bliver uddannet. Og det er på Yokohama universitet vi møder Atsuma, Toya og Makoto. 

Men for 1000 år siden var Atsumas verden alt andet end fredelig, der var en kæmpe krig i gang mellem de mange forskellige byer i verden, men det var ikke kun mennesker, der kæmpede krigen.

Det var også mekaniserede krigere kaldet Golems.  Men det var ikke nok med Golems - til sidst var krigen så langt ude, at byerne, der var i krig, valgte at skabe en altødelæggende Golem kaldet Devil Golems. Disse Devil Golems fungerede ikke efter hensigten, og pludselig måtte byerne samle sig under et fælles flag og stoppe Devils Golems’ne fra at ødelægge hele verden. 

Holdbarhed
Enchanted Arms er et ganske langt spil. Det tager godt og vel 40 timer at kæmpe sig igennem spillet, men hvis man er på jagt efter samtlige Golems, så kan det sagtens tage omkring 50 timer at gøre det. Efter singleplayerdelen er slut, er der også multiplayerdelen at give sig i kast med. Den er desværre meget tynd, men den kan underholde en lille smule, da der er leaderboards, så man kan se, hvor god man er i forhold til resten af verden. 

Overall
Enchanted Arms er ikke nogen Final Fantasy dræber. Det er et underholdende rollespil, som er det første på Xbox 360. 

Det er underholdende og byder på nogle unikke gameplayelementer, men det er ikke en oplevelse man vil huske om 5 år som værende en af de største spiloplevelser i moderne tid. Men som en underholdende rollespilsoplevelse er Enchanted Arms anbefalelsesværdigt og med garanti et spil, der vil underholde enhver som holder af genren.
Fakta
Enchanted Arms

Enchanted Arms

PlatformXbox 360
UdviklerFromSftware
UdgiverUbisoft
Spillere1-2
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.0
Grafik:6.5
Online:6.0
Holdbarhed:8.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.