Deadpool

Anmeldt af: Søren Davidsen - 4. juli 2013 - kl. 22:18
Del denne artikel:
9 0

Deadpool er et spil, som giver hvad man forventer. Passende mængder af lumre one-liners, bizarre baner og et stort arsenal af våben. Duke Nukem har fået konkurrence.

Deadpool er et spil, som giver hvad man forventer. Passende mængder af lumre one-liners, bizarre baner og et stort arsenal af våben. Duke Nukem har fået konkurrence.

Historien er ret traditionel af et superheltespil at være. Vi har de onde: ”The Marauders”, et team som gerne vil dræbe mutanter. Det er så din opgave i rollen som Deadpool at stoppe dem. Så selvom historien er simpel, så er måden den er fortalt på rigtig god. Deadpool er spillets helt store plus, en ægte superhelt med tre ting i hovedet: Vold, humor.. og bryster. Som tegneserie fan kendte jeg i forvejen en smule til ham, og lagde mærke til at historien var skrevet af Daniel Way, samme mand som har arbejdet på et par Deadpool tegneserier. Fin detalje.


Igennem hele spillet støder vi på superhelte som vi kender fra Marvel universet. Både kendte og mere ukendte superhelte har fået deres plads i spillet. Helte som Blockbuster og Vertigo er begge repræsenteret i spillet – hvilket er et par de superhelte jeg aldrig havde hørt om dem før.

High Moon Studios står bag udviklingen af Deadpool og de har kreeret et simpelt og underholdende hack n’ slash spil. Man har to slags kampangreb; et stærkt og svagt – de to kan så mixes sammen til at lave effektive combo’er. Der er også en del våben med i spillet, både skydevåben og kastevåben, f.eks. sværd, hammer og det asiatiske våben ’sai’, kendt fra Ninja Turtles. Man har fire forskellige typer af håndvåben: Pistoler, maskinpistoler, shotguns og en fremtids-laser. Af kastevåben har man adgang til flashbangs, grenader, bjørnefælder og landminer. Ja…landminer. Det store arsenal af våben er alle rigtig sjove at rende rundt at bruge, man bliver dog hurtigt træt af dem, så man ender med at kaste sig over fjenderne og dele flade ud i stedet det meste af tiden.


Spillet byder på et rigtig godt mix af forskellige fjender, desværre er nogen af dem ret ud sagt irriterende. Men det kan have sin charme igennem spillet og det er dejligt at se at det ikke altid er de samme man render ind i, om og om igen. Spillet ridder på den store humorbølge og Deadpool vil igennem hele spillet blive kastet ud i virkelig underlige situationer, som jeg ellers kun troede hørte hjemme i Saints Row serien. Baner som ligner 8-bits baner fra 80’erne, flyve rundt i en kæmpe sko og endda komme med til karneval. Variation er en god ting og det er rigtig underholdende at bliver kastet ud i disse forskellige baner.

Grafikken i Deadpool er flot og der er ikke meget at sætte fingeren på, på den side. Den grafiske stil er kørt helt igennem med tegneserie stilen; f.eks. de små kommentarbokse som man kender, er med i spillet og farverne er helt i Marvels ånd. Man kan tydeligt mærke, at der er brugt en hel del tid i Marvels univers, også for at finde de rigtige locations og få dem genskabt 100 % i spillet. Der er tydeligvis brugt meget energi på at få atmosfæren og dybden i banerne til at virke helt rigtigt.


Nolan North lægger stemme til Deadpool og det er ikke første gang han har den rolle. Han har tidligere lagt stemme til Deadpool i tidligere Marvel spil, og man kan mærke på stemmeskuespillet at han har godt styr på din superhelt. Der ud over er den generelle lydside fin – ikke prangende, men bestemt heller ikke elendig. Lydeffekterne og baggrundmusikken kunne dog bestemt være bedre, men det er til at leve med.

Deadpool er et spil som vil stille både hack n’ slash- og Deadpool fans tilfredse. Men udover at det er Deadpool så er der ikke meget som ellers viger fra at det er et simpelt hack n’ slash spil. Dog skal det igen nævnes at udvikleren har virkelig lavet deres lektier og taget hver en lille detalje fra Deadpool/Marvel universet med ind i spillet.
Fakta
Deadpool

Deadpool

PlatformXbox 360
UdviklerHigh Noon Studio
UdgiverActivision
Spillere1
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
+ Et solidt superhelte spil, humoren og underholdningsværdien
Ingen multiplayer, til tider for useriøst
Gameplay:6.0
Grafik:7.0
Online:-
Holdbarhed:5.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.